Evenimentul Zilei > Actualitate > TRAGEDIA DE LA SIUTGHIOL. Noi imagini surprinse de dronă vor fi publicate luni
TRAGEDIA DE LA SIUTGHIOL. Noi imagini surprinse de dronă vor fi publicate luni

TRAGEDIA DE LA SIUTGHIOL. Noi imagini surprinse de dronă vor fi publicate luni

Claboo Media anunţă că va publica luni noi imagini surprinse de dronă după prăbuşirea elicopterului SMURD în Lacul Siutghiol, din judeţul Constanţa. Potrivit lui Bogdan Dumitru, proprietarul dispozitivului, în imagini se vede clar ceva pe coada elicopterului.

„Luni, 29 decembrie, vom publica pe canalul nostru de YouTube şi cel de-al doilea clip pe care l-am recuperat din drona care a filmat tragedia din Mamaia in care a fost implicat elicopterul SMURD“, a anunţat Claboo Media, potrivit Adevărul.

Bogdan Dumitru, cel care a manevrat drona care a surprins imaginile după prăbuşirea elicopterului a declarat că pe înregistrarea ce va fi difuzată la începutul săptămânii vitoare se vede clar ceva pe coada elicopterului prăbuşit. "Se vede clar cum o siluetă se mişcă de la stânga spre dreapta. Apare, se mişcă şi dispare", a explicat acesta.

Drona se află în posesia anchetatorilor, care studiază înregistrările pentru a stabili cauza producerii accidentului aviatic. Bogdan Dumtru a declarat la câteva zile de la tragedia că drona cu care a filmat momentele de după accident a dispărut fără urmă. Ea a fost găsită câteva zile mai târziu. Pe cardul dispozitivului există două înregistrări video şi două fotografii.

Un elicopter SMURD s-a prăbuşit în Lacum Siutghiol, din judeţul Constanţa, în data de 15 decembrie. Toţi cei patru membri ai echipajului, pilotul Petre Cătuneanu, copilotul Ginel Claudiu Crăcănel, medicul Laura Vizireanu şi asistenta Camelia Harton şi-au pierdut viaţa.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: