Această promoţie oferă posibilitatea unei reparaţii gratuite sau a înlocuirii produsului în cazul unei avarii accidentale a acestuia. De asemenea, oferă asigurare pentru produs în cazul în care acesta este furat. Pentru a completa oferta, există şi un serviciu gratuit de recuperare de date în cazul pierderii acestora sau deteriorării în urma unui accident, soluţia aplicându-se pentru tablete şi laptop-uri.
Programul se închieie pe 30 septembrie, prin urmare orice laptop, tabletă sau televizor care este achiziţionat în acest interval de timp se califică pentru program, însă fiecare client trebuie să-şi înregistreze produsul cumpărat pe site-ul https://www.nomatterwhatguarantee.com pentru a beneficia de această promoţie.

Acest program include trei paliere specifice: avarii accidentale (protejarea produselor în cazul accidentelor neprevăzute şi neintenţionate precum stropirea, lovirea sau vărsarea de lichide); acoperire în cazul furtului; recuperarea de date (restabilirea datelor pe un nou hard drive chiar şi în cazul deteriorărilor fizice, a erorilor de software sau a atacurilor cu virus).