1. Croaziera "Saw". Fanii seriei horror au prilejul ca, timp de șase zile, să viziteze cele mai frumoase locuri din Canada. Pentru sume începând de la 695 de dolari, pasagerii se pot întâlni cu protagoniștii filmului sau pot participa la concursuri de tatuaje inspirate din scene din film.

2. Barge to Hell. "Croaziera extremă" pentru iubitorii de muzică heavy-metal. În patru zile, nava ajunge de la Miami în Bahamas și înapoi, totul în acordurile celor mai cunoscute trupe islandeze de heavy-metal.

3. Croaziera de fitness a lui Richard Simmons. Cunoscutul antrenorul de fitness a organizat de mai multe ori croaziere în care pasagerii plăteau pentru slăbi și a fi în formă.

4. Croaziera Cougar.
Fanii serialului "Cougar Town" au o și ei o croazieră dedicată. Nava merge din Florida la Cozumel si înapoi, la prețuri cuprinse între 448 și 1.152 dolari.

5. MS Balmoral. Croaziera denumită și Titanic 2 reface traseul cunoscutului vas care s-a scufundat în 1912 și atmosfera de pe navă: meniuri, programe artistice și multă lume bună. Prețurile biletelor ajung până la 12.655 de dolari.

6. Croaziera Twilight. Un bal mascat, discuții cu actori și multe surprize marca Twilight, promit organizatorii.

7. Star Trek. În luna noiembrie, o croazieră cu tematică inspirată din celebrul serial Star Trek va pleca din Miami spre Caraibe. Organizatorii promit "o experiență personală foarte intensă" alături de mulți dintre actorii din serial.