Evenimentul Zilei > Actualitate > Topul abilităților pe care oricare jucător la cazinouri online trebuie să le aibă
Topul abilităților pe care oricare jucător la cazinouri online trebuie să le aibă

Topul abilităților pe care oricare jucător la cazinouri online trebuie să le aibă

Dacă la început ai tratat jocurile de noroc ca pe o simplă distracţie, fără să te gândeşti prea mult atunci când apeşi butonul de start al slotului sau alegi să depui un pariu la ruletă, odată cu trecerea timpului ai realizat că îţi sunt necesare câteva calităţi care să te apropie de câştigul mult aşteptat.

Nu trebuie să urmezi cursuri academice sau să te instruieşti în mod deosebit în tehnici de joc, trebuie doar să ai sau să îţi dezvolţi câteva abilități de bază care  să te ajute să stăpâneşti jocurile de noroc.

Mentalitatea

Poate că la prima vedere mentalitatea îţi pare că nu are ce căuta în abordarea jocurilor de noroc, însă percepţia este cu totul alta. Ca în oricare target pe care ţi-l stabileşti în viaţă şi în jocurile de noroc, adoptarea mentalităţii de învingător este calea către succes. Vrei să câştigi permanent trebuie să gândeşti pozitiv! Dacă te aşezi la masa de ruletă şi încă de la plasarea pariului crezi că eşti perdant, atunci cu siguranţă că acest lucru se va întâmpla. Dacă însă gândeşti pozitiv şi încerci să vizualizezi bila care aterizează chiar pe numărul pariat, atunci şansele tale de reuşită cresc în mod considerabil. Acelaşi lucru se întâmplă şi în cazul unui slot, aici însă trebuie să învârţi rolele şi să crezi în şansa ta de a obţine cele mai bine plătite combinaţii care să îţi aducă câştigul sperat. Dacă ai ocazia, revendică bonusul fără depunere pe care orice cazinou online ţi-l propune şi crezi cu tărie în şansa ta de a-l folosi pentru obţinerea unui câştig cu adevărat impresionant.

Matematica

Nu trebuie să fii doctor în matematică pentru a înţelege jocurile de noroc. Aşa cum rezultă şi din denumire, acestea depind în mare parte de destin. Poţi sta la masa de ruletă ore întregi fără să înregistrezi un câştig notabil sau dimpotrivă, la primul pariu plasat să pleci acasă cu o mică avere. Cu siguranţă, dacă ai jucat la păcănele, ai trăit  experienţa când după numai o singură rotire, rolele s-au aliniat oferindu-ţi cel mai mare câştig pe care slotul îl poate genera, sau dimpotrivă, te-ai plictisit obţinând doar câştiguri insignifiante. În ambele cazuri, matematica îşi dovedeşte utilitatea pentru ambele părţi. Tu poţi calcula care este marginea casei şi poţi lua o decizie de majorare a mizei în funcţie de rezultat, cazinoul îşi face la rândul lui calcule astfel încât să înregistreze profit. Matematica de bază este necesară în aceste cazuri.

Abilităţi analitice

Şi în acest caz, abilităţile de analiză sunt necesare jucătorilor pentru a-şi îmbunătăţi percepţia asupra jocului şi pentru a-şi mări în mod constant şansele de câştig. Cum poţi face acest lucru este simplu, prin învăţare continuă şi prin analiza situaţiilor în care ai fost pus pe perioada derulării unui joc de noroc. Indiferent că joci poker, blackjack, ruletă sau sloturi, trebuie să înveţi din fiecare situaţie astfel încât să adopţi cea mai bună tehnică de joc.

Analizează dacă este corect să schimbi miza la un moment dat, observă dacă oponenţii de la masa de poker au cărţi mai bune şi adoptă o strategie în concordanţă cu situaţia creată sau schimbă slotul jucat dacă observi că o bună bucată de vreme nu faci decât să îl alimentezi cu bani. Cu alte cuvinte, filtrează prin intelectul propriu orice situaţie, încearcă să construieşti tipare de joc pe care să le aplici constant şi învaţă tot timpul din greşelile făcute.

Cu siguranţă că vei ajunge la un moment dat să îţi dezvolţi această abilitate analitică la un nivel care o te uimească şi pe tine, observând că de fiecare dată reuşeşti să iei deciziile cele mai bune care se impun pe perioada desfăşurării unui joc.

Memoria

Cu siguranţă că ai văzut nenumărate filme în care oameni cu memorie prodigioasă reuşeau să numere cărţile de la jocul de blackjack sau de la poker şi băteau mai tot timpul dealerul, obţinând în acest fel câştiguri importante. Nimeni nu contestă faptul că aceste lucruri se puteau întâmpla la debutul jocurilor de noroc, însă în acest moment, datorită tehnologiei avansate, este extrem de greu să mai realizezi aceste performanţe. Memoria însă te poate
ajuta să realizezi la orice joc de noroc că ai mai trecut printr-o anumită situaţie al cărei deznodământ a fost unul negativ pentru tine. Memoria este o abilitate de la care nu trebuie să te indepartezi, ea ajutând de cele mai multe ori să iei decizii bune în ceea ce priveşte jocurile de noroc, să adopţi cele mai bune strategii de joc şi să devii în acest fel un jucător de temut şi totodată de succes.

Abilitatea de a se retrage

Să ştii când să spui stop şi să te retragi din joc este o hotărâre care deseori face diferenţa dintre pierdere şi câştig. Această abilitate este aplicabilă în ambele direcţii, atunci când pierzi constant sau când înregistrezi câştiguri mari într-o scurtă perioadă de timp. În cazul în care observi că pierderile se adună, este momentul să spui stop, să ieşi din joc şi în niciun caz să nu persişti în ideea de a recupera pagubele. În acest caz, eşti aproape de faliment şi decizia de a ieşi din joc te va scuti cu siguranţă de neplăceri viitoare. În cazul în care câştigurile se ţin scai de tine, mergi pe această direcţie până la primul eşec. Spune stop, depune banii în cont şi ia o pauză binemeritată. Chiar şi jucătorii profesionişti au nevoie de un respiro, aşa că nu ezita să o faci şi tu, pentru a-ţi limpezi mintea şi pentru a te aşeza din nou la masa de joc într-o stare fresh care să-ți permită să gândeşti la fel de lucid cum ai făcut-o până la luarea pauzei.

Sunt doar câteva abilităţi pe care este bine să le ai, să le dezvolţi şi să le aplici consecvent în strategia de abordare a jocurilor de noroc. Fii abil, pune-ţi la treabă intelectul şi înregistrează succesul pe care ţi-l doreşti cu atât de multă ardoare!