Evenimentul Zilei > Actualitate > TOP 300 cei mai bogaţi români, la Gala Capital 26 de ani
TOP 300 cei mai bogaţi români, la Gala Capital 26 de ani

TOP 300 cei mai bogaţi români, la Gala Capital 26 de ani

Revista Capital a lansat, marţi seară, Top 300 cei mai bogați români, în cadrul unei Gale care a marcat 26 ani de la apariția publicației.

Potrivit Capital TOP 300 cei mai Bogați Români, cel mai longeviv barometru al mediului de afaceri autohton, primele 10 locuri din acest an sunt ocupate de: locul 10 – Iulian Stanciu, locul 9 – Anca Vlad, locul 8 – Frank Timiş, locul 7 -Radu Dimofte, Locul 6 – George Becali, Locul 5 – Gruia Stoica, Locul 4 – Iulian Dascălu, Locul 3 – Zoltan Teszari, Locul 2 – Dragoş şi Adrian Pavăl și Locul 1 – Ion Ţiriac.

„Doi români din trei vor capitalism – a fost primul titlu cu care cea mai bună publicație economică din România se lansa în anul 1992. De atunci au trecut 26 de ani, 26 de ani de istorie în nemuritoarea presă. Pe 4 decembrie, Revista Capital sărbătorește atât victoria în lupta cu timpul, dar și renașterea sa într-un format mult mai atractiv publicului larg. Împlinește 26 de ani, iar cu ocazia acestei Gale minunate am lansat și Topul celor mai bogați 300 de români”, a declarat Anca Andrei, redactorşef Capital.

Cei 300 de oameni de afaceri, găsiţi în ediţia din acest an a TOP 300 Capital, au o avere cumulată de 24,52 miliarde de euro, cifră în creştere cu 6,4% faţă de cea de anul trecut. De-a lungul serii au fost oferite premii pentru performanţă pe care reprezentanţii celor mai mari companii din ţară au venit să le ridice. Gruia Stoica şi Cristian Erbaşu au venit personal să îşi ridice premiile. Acolo unde nu a fost posibil acest lucru, milionarii seniori şi-au trimis copiii, moştenitorii afacerilor, pentru a ridica premiile acordate. La eveniment, au participat aproximativ 200 de persoane, dintre care milionari, politicieni şi oameni de business.