Evenimentul Zilei > International > Asta e ȚARA în care este cel mai GROAZNIC să fii FEMEIE! TOP 10 țări care tratează femeia mai rău ca un
Asta e ȚARA în care este cel mai GROAZNIC să fii FEMEIE! TOP 10 țări care tratează femeia mai rău ca un

Asta e ȚARA în care este cel mai GROAZNIC să fii FEMEIE! TOP 10 țări care tratează femeia mai rău ca un

STUDIU. Un raport întocmit de 550 de experți din toate domeniile relevante pentru această cauză – psihologi, doctori, criminaliști, sociologi etc – din Europa, Africa, America, Asia de Sud, Asia de Est și Pacific, arată cel mai negru top publicat în ultimul deceniu.

Top 10 țări în care femeile sunt tratate cu o cruzime de neimaginat, realizat de Thomson Reuters Foundațion.

Punctajul dramatic a fost dat în urma numărului de violențe sexuale, traficul de persoane, sclavie, mariaje forțate și sclavagism sexual.

Primul loc în topul rușinii mondiale îl ocupă INDIA.

Această țară nu doar că își asuprește femeile în cel mai murdar și inuman mod, dar este și țara cu cele mai multe atacuri cu acid, mutilări ale organelor genitale feminine, abuz fizic și căsătorii la vârste foarte fragede.

Date furnizate de propriul guvern arată că în perioada anilor 2007-2016, la fiecare ORĂ aveau loc PATRU VIOLURI.

La începutul acestui ai, opt bărbați HINDU au violat împreună o fetiță musulmană în vârstă de opt ani. Un alt caz șocant pentru întreaga lume a fost povestea unei fetițe în vârstă de șapte ani, care a fost violată și omorâtă în timpul unei nunți. Asta se întâmpla în luna aprilie a acestui an.

După cum se poate observa în tabel, topul țărilor în care femeile cad cel mai des abuzurilor fizice, sexuale și psihice sunt:

  1. India
  2. Afganistan
  3. Siria
  4. Somalia
  5. Arabia Saudita
  6. Pakistan
  7. Congo
  8. Yemen
  9. Nigeria
  10. Statele Unite ale Americii