Evenimentul Zilei > Economie > Timișoara, legată de principalul aeroport cu zboruri intercontinentale
Timișoara, legată de principalul aeroport cu zboruri intercontinentale

Timișoara, legată de principalul aeroport cu zboruri intercontinentale

Aeroportul Timisoara va asigura pentru regiunea de vest a Romaniei legatura aeriana zilnica dintre Timisoara și unul dintre prinicipalele aeroporturi. O a doua cursă aeriană importantă cu plecare din Timișoara a fost anunțată de conducerea aeroportului ”Traian Vuia”.

Începând cu 29 octombrie, Lufthansa va începe să efectueze zboruri zilnice între Timișoara și Frankfurt-am-Main (Germania). Cursa regulată a companiei germane va fi realizată cu o aeronavă de tip Embraer 190.

Iată doar câteva dintre cele mai interesante destinații disponibile, operate în regim de curse regulate din Timișoara, prin Frankfurt (din cele aproximativ 300 existente): Saint Petersburg, Moscova, Dubai, Doha, Teheran, Riyadh, Abu Dhabi, Cape Town, Johannesburg, Cairo, Marrakesh, Addis Ababa, Nairobi, Bangkok, Seoul, Taipei, Hanoi, Singapore, Hong Kong, Tokio, Osaka, Beijing, Shanghai, Shenzhen, New Delhi, Mumbai, Montreal, Toronto, Calgary, Vancouver, Seattle, Detroit, Chicago, Boston, New York, Washington, Los Angeles, San Francisco, Atlanta, Orlando, Miami, Las Vegas, Dallas, Houston, Havana, Panama, Rio de Janeiro, Sao Paolo, Buenos Aires, Bogota, etc.

”Unul dintre cele mai importante obiective ale administrației Aeroportului „Traian Vuia” Timișoara a fost asigurarea unei legături care să ofere cetățenilor din zonă de vest a țării posibilitatea de a călători rapid, eficient și în siguranță, nu doar în principalele regiuni și capitale europene ci și la /de la diferite destinații de pe celelalte continente. Aeroportul Frankfurt-am-Main, cu peste 60 de milioane de pasageri înregistrați în anul 2016, este nu doar aeroportul numărul 1 al Germaniei și principala bază de operare a companiei Lufthansa ci este, la nivel mondial, aeroportul legat direct cu cele mai multe destinații internaționale. Așadar, legătură directă și zilnică dintre Timișoara și Frankfurt este una extrem de importantă mai ales datorită numărului mare de destinații oferite prin unul dintre cele mai importante hub-uri aeroportuare mondiale. Strict pentru regiunea de captare a orașului Frankfurt-am-Main, rămâne de interes și destinația operată cu zboruri low-cost pe aeroportul Frankfurt-Hahn”, transmite Daniel Idolu, directorul aeroportului timișorean.

 

 

Publicat in categoriile: Economie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: