Testul ADN a demascat un monstru: Fetița de 13 ani cu handicap, violată de tatăl vitreg. Micuța a născut un copil

Testul ADN a demascat un monstru: Fetița de 13 ani cu handicap, violată de tatăl vitreg. Micuța a născut un copil

În urma testului ADN, polițiștii l-au reținut pe tatăl vitreg al fetiței de 13 ani, din Târgoviște, care a născut un copil, în luna ianuarie. Micuța are parapareză și era țintuită într-un scaun cu rotile.

Cazul șocant al fetiței de 13 ani, aflată în scaun cu rotile, care a născut un copil, în luna ianuarie 2019, într-un centru social din  Târgoviște, a fost elucidat. Anchetatorii au cerut efectuarea unui test ADN care demonstrează că tatăl copilului născut premature este concubinul mamei fetiței.  Referitor la acest caz, oficiali din Poliția Română au transmis, miercuri seara, că polițiștii din cadrul Politiei Municipiului Târgoviște îl audiază pe principalul bănuit, tatăl adoptiv al fetei, un barbat de 38 de ani, din Târgoviște. Deși, la început, violatorul era acuzat de act sexual cu minor, acesta este cercetat, acum, sub aspectul comiterii infracțiunii de viol, urmare a rezultatului testului ADN.

Fetița de 13 ani, țintuită într-un scaun cu rotile, care a devenit mamă are parapareză. După declanșarea anchetei, ea a mărturisit că a fost abuzată sexual de iubitul mamei sale timp de un an. Copila nu a spus, însă, nimic, de frică, iar sarcina a fost descoperită după șase luni, informează Hotnews.ro.

Micuța mamă a fost operată la un picior, pe 2 august 2018, pentru a se putea deplasa cu ajutorul cârjelor, iar în perioada de recuperare a stat într-un cărucior. Din noiembrie 2017, adolescenta, cei cinci frați ai ei, mama și iubitul acesteia locuiesc în Centrul de Servicii Sociale Sfânta Maria, aflat în subordinea Primăriei Târgoviște. Sarcina a fost descoperită pe 15 ianuarie, după ce mama fetei și-a dus fiica la doctor, pe motiv că „era prea grasă”.

Ne puteți urmări și pe Google News

O zi mai târziu, a fost sesizată Poliția, după ce copila a spus că a întreținut relații sexuale cu un unchi. Abia după ce a născut, la începutul lunii februarie, copila a mărturisit că iubitul mamei sale ar fi abuzat-o sexual, încă de la vârsta de 12 ani. „Abuzul s-a întâmplat în centru. Fata mi-a zis că se întâmpla când plecam să iau alocația, el își lua liber și stătea cu ea și cu cea mică de 3 ani, aia mică dormea, fata mi-a spus că punea scaunul în ușă că să nu îl prindă asistentele”, a spus mama fetei, conform sursei citate. Imediat după naștere, bărbatul suspectat că ar fi abuzat-o pe fetiță a părăsit centrul social.