Evenimentul Zilei > Actualitate > TERORIȘTI prinși într-o tabără de IMIGRANȚI
TERORIȘTI prinși într-o tabără de IMIGRANȚI

TERORIȘTI prinși într-o tabără de IMIGRANȚI

Doi suspecți ISIS, despre care se bănuiește că ar avea legătură cu atacurile de la Paris, au fost descoperiți în timp ce POZAU în refugiați, în Austria.

Cei doi bărbați au fost găsiți într-o tabără de imigranți care solicită azil din Salzburg, în acest weekend, având asupra lor pașapoarte siriene false.

Cotidianul austriac Kronen Zeitung a scris că suspecții sunt francezi, din familii de algerieni și pakistanezi, și așteptau ordine pentru noi atacuri teroriste.

Se crede că ei au intrat în Europa prin Grecia și au traversat prin Balcani pe ruta folosită de sutele de mii de imigranți care susțin că fug de războaiele din Orientul Mijlociu.

O metodă asemănătoare a fost folosită de cel puțin doi dintre teroriștii ISIS care au ucis 130 de persoane pe 13 noiembrie la Paris.

Robert Holzleitner, de la biroul procurorului general din Salzburg, a declarat că cei doi arestați în tabăra de imigranți ar putea avea legături cu aceste atacuri din capitala Franței.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.