Noi dezvăluiri despre controversatul om de afaceri constănţean George Teșeleanu, un apropiat al baronului PSD, Felix Stroe. Potrivit lumeapolitica.ro, apropierea acestuia de fostul ministru al Transporturilor ar avea legătură cu câştigarea unei licitaţii pentru un tronson al autostrăzii Bucureşti – Braşov.

Este vorba de firma Alpenside SRL, care ar fi devenit abonată la bani publici pe o filieră de relaţii, prietenii şi înrudiri între diverşi afacerişti locali, George Teșeleanu şi Felox Stroe. 

Prima lovitură a firmei a fost câștigarea unei licitații de 28 de milioane de euro din construirea a 6 kilometrii de autostradă între Râșnov și Brașov, exact în anul în care șef la transporturi ajungea Felix Stroe, asociatul lui Dumitrache, socrul lui Teșeleanu.

Alpenside a mai câştigat şi în 2018 milioane de euro din contracte cu autorităţile locale din Mizil şi din Bucureşti,

George Teșeleanu este soțul deputatei PSD din Constanța, Cristina Dumitrache. Mai importantă ca soția este socrul: consilierul local Ion Dumitrache. Dumitrache senior este partener de afaceri cu fostul ministru al Transporturilor, Felix Stroe. Socrul lui Teșeleanu are o avere estimată de 55 de milioane de euro.

Te-ar putea interesa și: