Evenimentul Zilei > Monden > Tensiunile dintre Andreea Bălan și George Burcea se adâncesc. Ultimul mesaj al actorului este tranșant
Tensiunile dintre Andreea Bălan și George Burcea se adâncesc. Ultimul mesaj al actorului este tranșant

Tensiunile dintre Andreea Bălan și George Burcea se adâncesc. Ultimul mesaj al actorului este tranșant

Tensiunile dintre Andreea Bălan și George Burcea par să nu se mai oprească, iar zvonul unui posibil divorț pare din ce în ce mai pauzibil.

După ce în spațiul public au tot apărut speculații potrivit cărora cei doi urmează să divorțeze, Andreea și George au început parcă un adevărat război al mesajelor acide, pe care și le transmit în mod indirect prin intermediul rețelelor de socializare.

Andreea Bălan a fost prima care a postat un videoclip pe Instagram cu ea și micuța Clara, pe fundalul căruia a pus melodia „Summertime Sadness”, iar urmăritorii au interpretat imediat că este un mesaj cu subînțeles pentru George.

Reacția actorului nu a întârziat, însă, să apară. Acesta a scris pe rețelele de socializare mesajul: „Vezi-ți de rolul tău”.
Cu toate că fanii au crezut initial că e dedicație pentru soția lui, actorul a urcat la scurt timp după imagini din casa în care locuiește cu Andreea Bălan, alături de cele două fetițe pe care le au împreună, informează B1.

Nu se știe încă dacă zvonurile despărțirii se vor adeveri, întrucât niciunul dintre cei doi nu a declarat nimic pe acest subiect.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: