Tenis de masă: A murit Gheorghe Bozga

Tenis de masă: A murit Gheorghe Bozga

Cunoscutul antrenor Gheorghe Bozga a decedat astăzi la doar 58 de ani. Bozga a murit într-un spital din Capitală, unde suferise o intervenţie chirgicală.

Gheorghe Bozga a fost unul dintre cei mai buni tehnicieni din istoria tenisului de masă românesc. Prin mâna sa au trecut mari campioni ai României, precum Călin Creangă, Mihaela Steff, Adrian Crişan şi Bernadette Szocs. Trupul neânsufleţit al lui Gheorghe Bozga va ajunge cel mai probabil mâine la Bistriţa şi va fi depus la Sala Olimpică. Cetăţean de onoare al oraşului Bistriţa, Gheorghe Bozga era în ultima perioadă coordonatorul Centrului Olimpic de tenis de masă de la Bistriţa.

FR de Tenis de Masă a anuţat şi ea moartea lui Gheorghe Bozga.

Iată comunicatul postat pe sitel FR de Tenis de masă>

Ne puteți urmări și pe Google News

"O mare pierdere pentru tenisul de masă românesc. A Încetat din viaţă la vârsta de 58 de ani antrenorul emerit GHEORGHE BOZGA. Tenisul de masă românesc îi datorează enorm, el fiind mentorul mai multor generaţii de sportivi care au purtat faima acestui sport în întreaga lume. Întreg tenisul de masă românesc este astăzi în doliu prin pierderea domnului GHEORGHE BOZGA, unul dintre cei mai mari antrenori pe care i-a avut Romania.

Sincere condoleanţe familiei îndoliate !"