Evenimentul Zilei > Monden > Temișan intervine în scandalul monden al momentului. Ce spune despre fina Andreea Bălan
Temișan intervine în scandalul monden al momentului. Ce spune despre fina Andreea Bălan

Temișan intervine în scandalul monden al momentului. Ce spune despre fina Andreea Bălan

Relația dintre Andreea Bălan și George Burcea e într-un moment de răscruce. Cei doi însă încearcă, singuri, să găsească cea mai bună soluție. Nu au apelat nici la prieteni, nici la nași, cum se întâmplă deseori, în astfel de situații.

Problemele cuplului  Bălan – Burcea au apărut după ce detaliile scandaloase despre tatăl actorului au devenit publice, în ciuda eforturilor artistei de a rămâne secrete de familie. Cei doi soți caută singuri soluțiile. Ei au preferat să nu discute subiectul nici măcar cu părinții lor spirituali, Monica Davidescu și Aurelian Temișan.

Ce părere are nașul? ”Viața m-a învățat să nu dau sfaturi dacă nu-mi sunt cerute. Așa cum le-am oferit sufletul și sprijinul când le-am devenit nași, suntem deschiși la orice fel de discuție, pe orice temă, atunci când ni se va cere sfatul”, a declarat, pentru Libertatea, Aurelian Temișan.

Acesta a povestit că s-a văzut cu finii alături de copii, la sfârșitul anului trecut, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. „Atunci am luat masa împreună și nu existau tensiuni între ei sau nu le-au lăsat la vedere”, a mai spus artistul.

Pe de altă parte, e lucru știut, Andreea Bălan nu e genul de femeie care să se lase afectată de probleme. În urmă cu câteva săptămâni, la un eveniment monden, cântăreața a declarat, pentru aceeași sursă, după ce criterii se ghidează în viață:

„Trebuie să fie rigurozitate, disciplină. Cum să te neglijezi când lucrezi în industria aceasta, tot timpul în fața camerei? Trebuie să arăți impecabil, chiar dacă azi noapte poate ai dat biberon de trei ori, trebuie să te trezești, să zâmbești, să te machiezi, să fii fresh pe cât posibil”.

Sursa foto: B1tv