Evenimentul Zilei > Politica > Dosarul Tel Drum. Toate drumurile duc la Dragnea. A apărut o „ANCORĂ” care îl poate SCUFUNDA pe liderul PSD. Situaţie-limită
Dosarul Tel Drum. Toate drumurile duc la Dragnea. A apărut o „ANCORĂ” care îl poate SCUFUNDA pe liderul PSD. Situaţie-limită

Dosarul Tel Drum. Toate drumurile duc la Dragnea. A apărut o „ANCORĂ” care îl poate SCUFUNDA pe liderul PSD. Situaţie-limită

Noi detalii interesante ies la iveală în dosarul Tel Drum, după ce un nume greu din PSD a colaborat cu procurorii DNA, iar declarațiile sale nu sunt deloc în favoarea lui Liviu Dragnea.

Surse politice au declarat pentru Bugetul.ro că Adrian Țuțuianu, fost președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, ar fi dat declarații în doarul Tel Drum pentru a scăpa de probleme. I-a creat însă și mai multe probleme lui Dragnea.

Mai exact, este vorba despre un contract încheiat între Tel Drum și Consiliul Județean Dâmbovița, în anul 2014, când Adrian Țuțuianu era președinte al CJ Dâmbovița. Contractul viza asfaltarea unui drum de munte, unde un kilometru a costat aproximativ 250.000 de euro. 

În urma anunțului postat de CJ Dâmbovița s-au înscris la licitație un număr de 12 firme. deși nu a avut cel mai scăzut preț, Tel Drum a câștigat licitația pentru construirea drumului, scrie Gazetadambovitei.ro

În același an, 2014, Consiliul Județean Dâmbovița a primit cea mai mare alocare financiară de la Ministerul Dezvoltării, din ultimii ani, mai precizează Bugetul.ro. Este, de altfel și anul în care Liviu Dragnea a vizitat județul mai des ca de obicei.

„Dragnea dă anumite fonduri europene și apoi câștigă Tel Drum. Dacă dispare Dragnea, dispare Tel Drum. Asta e mafiotism, șarlatanie”, spunea Marian Vanghelie, în anul 2014, chiar în ziua în care a fost exclus din PSD.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.