Cât l-a costat pe iubitul lui Taylor Swift cadoul de ziua îndrăgostiților. Cu ce a surprins-o acesta pe cântăreață

Cât l-a costat pe iubitul lui Taylor Swift cadoul de ziua îndrăgostiților. Cu ce a surprins-o acesta pe cântăreață Imagini indecente cu Taylor Swift, generate de inteligența artificială. Au ajuns virale pe Internet. Sursa Foto: Facebook

Travis Kelce a răsfățat-o pe Taylor Swift cu un cadou în valoare de 16.000 de dolari pentru Ziua Îndrăgostiților. Surpriza pentru vedetă a constat printre altele în aranjamente luxoase cu trandafiri eterni și o sculptură.

Iubitul lui Taylor Swift face și mai mulți bani de când e cu vedeta, așa că își arată recunoștința ori de câte ori are ocazia. Cei doi și-au petrecut prima Ziua Îndrăgostiților împreună la începutul acestei luni.

Iar jucătorul Chiefs se pare că nu a dezamăgit când a fost vorba de a-și răsfăța iubita. Potrivit The U.S Sun, Travis a cheltuit aproape 16.000 de dolari pe cadouri V-Day pentru Taylor. Surse din apropierea cuplului spun că acesta a investit în două aranjamente imense de trandafiri Eternity.

Trandafiri de mii de dolari pentru Taylor

Acestea ar costa 2.000 de dolari și au câte 250 de trandafiri fiecare. Prețul lor imens se explică prin faptul că sunt proiectați pentru a-și menține prospețimea timp de aproximativ un an.

Ne puteți urmări și pe Google News

În plus, Travis a ales o sculptură de trandafir de 3.100 de dolari realizată de Perigold pentru cântăreață. Publicația menționează că Travis i-a oferit lui Taylor o selecție de alte articole de lux, inclusiv o beretă. Din păcate, cuplul nu a reușit să sărbătorească împreună prima sărbătoare de Valentine’s Valentine’s.

Asta pentru că popstarul în vârstă de 34 de ani și-a reluat turneul Eras în Australia. Iar Travis era absorbit în comemorarea recentei victorii la Super Bowl a șefilor din Kansas City la paradă.

Taylor Swift și Travis Kelce

Taylor Swift și Travis Kelce

Cântăreața i-a adus faimă și bani

Nu se știe dacă Taylor a făcut ceva special pentru iubitul ei de V-Day. Dar cert este că de când a apărut în viața lui, averea lui Travis a crescut exponențial. Practic a avut loc o explozie a vânzărilor de tricouri pe care apare el, dar și o creștere a numărului de fani pe internet. Ceea ce i-a adus diferite colaborări cu diferite mărci sportive, contra cost, evident.

Travis are în prezent o valoare netă estimată la 50 de milioane de dolari. Deși acest lucru pălește în comparație cu statutul de miliardară al lui Taylor.