Evenimentul Zilei > Economie > Tarom lansează noi curse şi oferte low-cost
Tarom lansează noi curse şi oferte low-cost

Tarom lansează noi curse şi oferte low-cost

În plină criză economică, Tarom lansează, în luna iunie, zece curse noi - şase externe şi patru interne - a anunţat, ieri, directorul general al companiei, Ruxandra Brutaru.

„Din luna iunie, Tarom va introduce în operare rutele Bucureşti – Amsterdam, Bucureşti – Lyon, Bucureşti – Veneţia, Bucureşti- Du brovnik, Bu cureşti – Zagreb, Cluj-Napoca – Paris şi rutele interne Bucureşti-Constanţa, Cluj-Napoca – Constanţa, Iaşi – Con stanţa, Timişoara – Iaşi”, a spus Brutaru.

Totodată, compania îşi menţine ofertele low-cost până la finele acestui an. „Într-un interval foarte scurt de timp am vândut 45.000 de bilete. Promoţia va rămâne valabilă până la sfârşitul anului 2009, prevăzându- se un volum de aproximativ 200.000 de bilete”, a adăugat Brutaru. În urmă cu aproximativ o lună, Tarom a pus la dispoziţia clienţilor bilete la pre ţuri de 50 de euro, fără taxele de aeroport, pentru destinaţiile externe, şi de 24 de euro pentru cele interne.

Potrivit directorului general al Tarom, Asociaţa Companiilor Aeriene Europene a estimat o scădere globală a pieţei de transporturi aeriene de peste 4,8 miliarde de dolari, o înrăutăţire a situaţiei previzionate, cu doar trei luni în urmă, cu aproape 2,3 miliarde de dolari. Cu toate acestea, Tarom nu îşi va abandona planurile strategice, a spus Brutaru.

Publicat in categoriile: Economie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: