Evenimentul Zilei > Social > REVOLTĂTOR! Tânăr din Iași, UCIS CU BESTIALITATE în Anglia! Locuia într-un cort
REVOLTĂTOR! Tânăr din Iași, UCIS CU BESTIALITATE în Anglia! Locuia într-un cort

REVOLTĂTOR! Tânăr din Iași, UCIS CU BESTIALITATE în Anglia! Locuia într-un cort

Un tânăr român a fost găsit mort în Marea Britanie, trupul său fiind descoperit de trecători într-un parc din localitatea Tovil, in apropiere de orasul Maidstone, comitatul Kent.

Autoritățile au deschis o anchetă, după ce au găsit cadavrul unui tânăr. Ulterior s-a descoperit că trupul neînsuflețit aparținea lui unui bărbat de 21 de ani, Răzvan Sîrbu, originar din Iași, care locuia temporar într-un parc. 

Tânărul a murit, după ce a fost lovit în nenumărate rânduri. Cadavrul lui Răzvan Sîrbu a fost descoperit de trecătorii care își plimbau câinii prin zonă.

Doi tineri, în vârstă de 18 și 19 ani, au fost deja reținuți în acest caz, relatează BBC.

Victima este din Iași și absolvise liceul anul trecut. Răzvan a plecat în Anglia, acolo unde lucra mama sa. În ultima perioadă, tânărul a locuit într-un cort și nu avea loc de muncă.

Localnicii au declarat că tânărul locuia într-un cort amplasat după niște tufișuri. Un martor l-ar fi văzut cărând în spate un cort. Oamenii spun că era un baiat cuminte si nu căuta probleme cu nimeni. 

"De fapt, zâmbea foarte des și părea destul de fericit. Dar era cam neobișnuit pentru cineva să stea atât de mult singur în zona asta", a declarat un localnic prezent la locul crimei, potrivit Bzi.ro.