Taher preia frâiele Rapidului

Taher preia frâiele Rapidului

George Copos, care n-a fost ieri la Craiova, şi Fathi Taher s-au înţeles în privinţa vânzării Rapidului, după ce avocaţii celui de-al doilea au negociat vineri cu fostul vicepremier nu mai puţin de şase ore, iar acum se aşteaptă oficializarea tranzacţiei.

Omul de afaceri iordanian se arată extrem de încântat de faptul că va patrona una dintre echipele de tradiţie din fotbalul românesc şi a planificat deja schimbările pe care vrea să le facă la formaţia giuleşteană.

„Ştiu deja cine va conduce administrativ clubul după ce voi deveni acţionar majoritar! Eu voi fi doar investitor, atât, fără să pun antrenor sau să transfer jucători. Gigi Becali e prietenul meu şi poate face cum crede mai bine, dar vreau alt model în Giuleşti decât cel pe care l-a adoptat el la Steaua! George Copos se comportă corect cu mine până acum, dar mai durează un pic până când avocaţii noştri vor întocmi toată documentaţia. Sper să fie totul OK!“, a declarat Fathi Taher. Deşi a afirmat că nu vrea să se amestece în astfel de lucruri, după semieşecul înregistrat de „alb-vişinii“ la Craiova, acesta ia în calcul şi demiterea antrenorului Mircea Rednic.

Ne puteți urmări și pe Google News