Sven-Göran Eriksson a anunțat că mai are puțin de trăit. Momentul în care a aflat că are cancer

Sven-Göran Eriksson a anunțat că mai are puțin de trăit. Momentul în care a aflat că are cancer Boala gravă de care suferă Sven-Göran Eriksson. Nu mai are mult de trăit. Sursa foto Youtube

Sven-Göran Eriksson, fostul selecționer al Angliei, a recunoscut că suferă de o boală gravă și că nu mai are mult de trăit. Fostul antrenor a mai spus că trece prin clipe îngrozitoare din cauza acestei afecțiuni.

Sven-Göran Eriksson (75 de ani) suferă de cancer și mai are doar câteva luni de trăit. Fostul selecționer al Angliei a povestit despre momentul în care a aflat că are cancer în fază terminală. El a declarat că va continua să lupte, chiar dacă medicii nu i-au mai dat nicio șansă.

Sven-Göran Eriksson este pe moarte

„Toată lumea înțelege că am o boală care nu este bună. Toată lumea bănuiește că este cancer și așa este. Dar trebuie să lupt cât de mult pot. Poate în cel mai bun caz un an, în cel mai rău caz un pic mai puțin, sau în cel mai bun caz poate chiar mai mult. Nu poți fi absolut sigur. Este mai bine să nu te gândești la asta”.

Sven-Göran Eriksson

Boala gravă de care suferă Sven-Göran Eriksson. Nu mai are mult de trăit. Sursa foto Youtube

Cum a aflat că are cancer

După ce a încetat să mai lucreze ca director sportiv al echipei Karlstad din Suedia, au început să apară tot felul de zvonuri. Fostul antrenor a recunoscut că s-a prăbușit în timpul unei alergări, anul trecut, și că a mers de urgență la doctor. Atunci, el a aflat că are cancer și că trebuie să renunțe la carieră.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Îți poți păcăli creierul. Vedeți partea pozitivă a lucrurilor, nu vă complaceți în adversitate, pentru că aceasta este cea mai mare adversitate, desigur, dar faceți ceva bun din ea”, a mai spus el. „Medicii nu știu de cât timp aveam cancerul, poate de o lună, poate de un an...”, a mai spus Eriksson.

Sven-Göran Eriksson

Boala gravă de care suferă Sven-Göran Eriksson. Nu mai are mult de trăit. Sursa foto Wikipedia

Eriksson, cel mai faimos manager de fotbal din lume

Sven Goran Eriksson a fost și manager la echipe precum IFK Göteborg, Benfica, Roma, Roma, Fiorentina, Sampdoria, Lazio, Manchester City și Leicester City. A condus echipa Angliei timp de cinci ani, a devenit cel mai faimos manager de fotbal din lume.

Între 2001 și 2006, el a lucrat cu David Beckham, Steven Gerrard și Frank Lampard. Eriksson a cucerit peste 18 trofee, printre care campionatul și Supercupa Europei cu Lazio, Cupa UEFA cu Goteborg, 3 titluri în Portugalia cu Benfica, unul în țara natală, Suedia, cu Goteborg.

Între 2001 și 2006 el a fost selecționer al Angliei, bilanțul fiind de 39 de victorii, 15 egaluri și 12 înfrângeri în 66 de meciuri, potrivit GSP.