Survivor All Stars, în plin scandal, face schimbări majore. Vedeta luată prin surprindere

Survivor All Stars, în plin scandal, face schimbări majore. Vedeta luată prin surprindere Survivor All Stars. Sursa foto: Instagram

Survivor All Stars, în plin scandal, a schimbat tactica. Producătorii emisiunii l-au sunat pe Culiță Sterp să se ducă în Republica Dominicană.

Survivor All Stars. Culiță Sterp a declarat că a fost sunat de producători să vină în Republica Dominicană: „M-au sunat din nou”. Culiță Sterp a vorbit după scandalul în care a fost implicat fratele său. Iancu Sterp s-a certat cu Cătălin Moroșanu, după ce faimoșii au câștigat jocul de recompensă de săptămâna trecută.

Survivor All Stars. Culiță Sterp, luat prin surprindere

Un scandal de proporții a avut loc la Survivor All Stars, acolo unde Cătălin Moroșanu și Iancu Sterp au fost la un pas de bătaie. Între Iancu și Jador a avut loc o discuție aprinsă, care ar fi continuat și în afara emisiunii, între cele două familii ale lor.

Camelia Dumitrache, sora lui Jador, o acuza pe mama lui Iancu de comentarii jignitoare și rasiste. După tot scandalul dintre Iancu, Moroșanu și Jador, se pare că producătorii emisiunii l-au sunat pe Culiță Sterp să se ducă în Republica Dominicană.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, barbă, ochelari şi textSurvivor All Stars. Culiță Sterp. Sursa foto: Facebook.

Ce le-a răspuns Culiță Sterp producătorilor

Culişă Step a refuzat chiar și oferta bănoasă de la Survivor All Stars. Dar artistul a spus că are prea multe evenimente şi nu poate lipsi.

„M-au sunat ieri din nou. Am mai fost chemat la Survivor, la început, dar nu m-am putut duce pentru că am mult de cântat. Am în fiecare weekend câte 3 cântări. Acum, banii ăia pe care-i primesc acolo, îi fac și-n țară la cântat. Acum parcă m-aș duce, cum e fratele meu acolo și cum a fost și cearta asta dintre ei…m-aș duce puțin pentru el, și că mi-e dor de el, că vreau să-l văd.

Dar nu mă lasă ăștia din formație, că nu mai fac bani dacă plec eu. Trei, patru cântări pe săptămână, de miercuri…Nu știu ce să fac, să mă duc sau nu. M-aș duce, dar nu pot să anulez contractele cu oamenii, am mult de cântat. Nu știu ce să fac, o să încerc, e greu (…). M-au sunat iar de la Survivor, mi-au și spus că-mi dau un preț destul de bun, mult mai mult decât am cerut eu prima dată, numai să mă duc. Nu știu ce să fac. O să mă gândesc”, a spus Culiță Sterp.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, Castelul Bran şi Castelul EltzIancu Sterp. Sursa foto: Facebook

Survivor All Stars, plin de scandaluri. Ce spune despre Jador

Culiță Sterp l-a criticat și pe Jador pentru discuțiile aprinse pe care faimosul le-a avut cu Iancu. Cântărețul a precizat că nu îi poartă dușmănie, doar că s-a supărat pentru că era vorba despre fratele lui, lucru total normal.

„Îmi mențin ceea ce am spus, nu e ok ceea ce a făcut în legătură cu fratele meu. Eu nu am nicio treabă cu el și nici nu am dușmănie pe el, Doamne ferește. E o chestie strict legată de competiție și știu că el nu e un om cu suflet rău, că poate a doua zi îi pare rău de ce a zis”, a explicat artistrul, potrivit RTV.