Evenimentul Zilei > Actualitate > SURPRIZĂ! Horia Brenciu, ÎNLĂTURAT de pe sticlă! Cine îl va înlocui
SURPRIZĂ! Horia Brenciu, ÎNLĂTURAT de pe sticlă! Cine îl va înlocui

SURPRIZĂ! Horia Brenciu, ÎNLĂTURAT de pe sticlă! Cine îl va înlocui

Surpriză! Se pregătește o nouă schimbare la Antena 1. Horia Brenciu va fi înlăturat de la emisiunea Uniplay, programul de Bingo. Artistul va fi înlocuit de doi actori cunoscuți de la noi.

Potrivit Paginademedia.ro, în locul lui Horia Brenciu vor veni prezentatori Romică Țociu și Cornel Palade, nume care au apărut în mai multe sezoane ale emisiunilor de tip Bingo.

O altă schimbare ține de ora de difuzare. Reprezentanții Antenei 1 urmăresc mutarea programului între orele 17.00 și 19.00, un interval tradițional al programelor de acest tip.

De la prima emisine , emisiunea de Bingo de pe Antena 1 a trecut prin câteva schimbări, după rezultatele foarte slabe de audiență.

Horia Brenciu, juratul show-ului X Factor, a mărturisit înainte de difuzarea primei emisiuni de tip Bingo că voi fi amfitrionul unui spectacol care se dorește plin de surprize: „De-a lungul anilor am participat la tot felul de formate, am trăit tot felul de experiențe TV. Toate au avut un singur scop: bucuria oamenilor, a telespectatorilor. Pe 25 decembrie voi fi amfitrionul unui spectacol care se dorește plin de surprize. Fie ca e vorba de muzica, de jocuri, de distracție, Uniplay Show isi propune sa facă mulți romani fericiti! Dincolo de vedetele invitate in spectacol, voi beneficia de cea mai nebuna gașca de muzicieni: orchestra mea! Am emoții, ca de obicei. Așa mi se întâmpla de fiecare data cand încep un proiect. La asta se adaugă si emoțiile din prima seara de Craciun, atunci cand vom debuta pe sticla.”