Surpriză de la Alina Eremia: Vrea să-și lanseze fratele în muzică

Surpriză de la Alina Eremia: Vrea să-și lanseze fratele în muzică

Invitată în platoul „Puțin cam direcți” cu Andrei și Gabi, emisiunea online de pe EVZ Monden, Alina Eremia a avut surpriza primului interviu în familie - alături de fratele ei, Mircea.

 „Am planuri mari pentru fratele meu, s-a destăinuit emoționată vedeta de la „Te cunosc de undeva”. Față-n față cu Andrei și Gabi, Alina Eremia a rămas fără secrete.

„Nu pot să cred că mi-ați făcut una ca asta, chiar nu-mi revin. Mircică, frățiorul meu, e un băiat talentat și muncitor. Vreau să-l propulsez în muzică pentru că merită asta. Sunt convinsă că și el m-ar fi ajutat, dacă avea norocul meu. Nu pot să-i rezist oricum, când îi văd fățuca aia fericită”, a spus vedeta care s-a lansat în Lala Band și Pariu cu viața. Alina a rememorat experiențele din liceu, a vorbit despre timpul liber și planurile de viitor.

Ne puteți urmări și pe Google News

FOTO: Alina Eremia si Mircea Eremia

Pentru „frățiorii Eremia”, așa cum i-au alintat Andrei și Gabi, a fost o premieră să participe la un interviu împreună și, pentru că s-au simțit relaxați, au dezvăluit multe lucruri „de acasă”. „De când e mică, Alinei îi place vinul roșu, mai gusta de mică”, a spus cu dezinvolură Mircea Eremia.

„Despre prima beție a lui Mircea vă povestesc eu, la munte, în urmă cu un an sau doi, vedea peste tot luminițe, m-am dus singură la o benzinărie să iau diverse, când m-am întors în hotel mă aștepta la lift pentru că-l fascinau luminițele”, nu s-a lăsat mai prejos Alina, pe care o puteți vedea la „Te cunosc de undeva!”.