Dinamoviştii au recurs la această variantă din cauza faptului că "Naţional Arena" e ocupată în acea perioadă, iar stadionul din Ştefan cel Mare nu se ridică la standardele minime cerute de UEFA.

Dinamo va juca în Europa League pe 23 şi 30 august.

Suporterii echipei Petrolul nu sunt de acord cu "înstrăinarea" stadionului "Ilie Oană". Aceştia au postat pe site-ul lor un comunicat prin care îşi exprimă punctul de vedere.

Iată comunicatul

"Suporterii echipei FC Petrolul Ploieşti, organizaţi în grupările "Pet", "Punks", "Vlahii", "Malu Roşu", "Zona Vest", "Bariboca", "Mihai Bravu", "Dorobanţu", "Knot", "Veteranii", precum şi în ligiile suporterilor "Lupii Galbeni" şi "Constantin Tabarcea", înştiinţează, în nume propriu, dar şi în numele celorlalţi iubitori de galben-albastru din oraş, reprezentanţii Primăriei Municipiului Ploieşti vis-a-vis de opţiunea clară a suporterilor Petrolului cu privire la o eventuală acceptare a vreuneia dintre echipele bucureştene pe stadionul oraşului, "Ilie Oană", pentru a-şi desfăşura meciuri amicale sau oficiale, indiferent că vorbim despre competiţii
interne şi internaţionale.
Reacţia negativă a fanilor petrolişti vine ca urmare a ştirilor vehiculate cu insistenţă, în ultimele zile, pe diverse canale media. În atare condiţii, considerăm nu doar că trebuie să ţineţi cont de voinţa majorităţii suporterilor şi locuitorilor acestui oraş, dar şi să aveţi o reacţie intransigentă cu privire la o eventuală astfel de cerere, în joc fiind nu doar relaţia municipalităţii cu o parte dintre cetăţenii săi, dar şi posibila deteriorare iremediabilă a legăturii dintre club şi suporterii săi.
Peste toate însă, o astfel de umilinţă la adresa noastră, a celor care ne-am făcut părtaşi la reînvierea acestei formaţii, în ultimii ani, poate avea şi efecte devastatoare în ceea ce priveşte liniştea şi armonia din jurul echipei-fanion a Ploieştiului şi a judeţului Prahova.
Acest comunicat reprezintă opţiunea clară a formaţiunilor enumerate anterior.
Cu deosebită consideraţie,
Suporterii organizaţi ai FC Petrolul Ploieşti"