Evenimentul ZileiMondenSufrageria lui Oprea, „redeschisă”. Eveniment major în familia politicianului

Sufrageria lui Oprea, „redeschisă”. Eveniment major în familia politicianului

Sufrageria lui Oprea, „redeschisă”. Eveniment major în familia politicianului
Gabriel Oprea Jr. a făcut pasul cel mare chiar în sufrageria tatălui său. Evenimentul a fost pregătit luni de zile.

Gabriel Oprea Jr. și Davida s-au căsătorit religios marţi, respectând toate regulile din perioada pandemiei. La ceremonie au participat doar familiile celor doi, astfel că 12 persoane au fost la eveniment, cu tot cu preot.

Nunta a avut loc marţi, pe proprietatea din Snagov a fostului ministru de Interne Gabriel Oprea, şi vine la mai bine de jumătate de an de când Oprea Junior şi Davida au spus da în faţa ofiţerului stării civile, mai exact noiembrie 2019.

Ne puteți urmări și pe Google News

După cum se poate observa în imagini, cei doi s-au cununat religios în sufragerie, într-un cadru restrâns, respectând astfel regulile impuse de pandemia de coronavirus, mai arată sursa citată. În plus, căsătoria s-a dorit a fi una discretă, fără mulţi „curioşi”.

Surse din anturajul mirilor susţin că tânăra a fost cerută în căsătorie în urmă cu câteva luni, atunci când fiul lui Oprea a luat-o prin surprindere cu gestul său. Cererea ar fi venit pe neaşteptate, într-o zi când partenera lui Oprea Jr. era acasă la acesta. Atunci, în prezenţa familiei, fiul lui Gabriel Oprea a îngenuncheat în fața Davidei şi cu inelul pregătit a cerut-o de soție, potrivit cancan.ro.


Gabrile Oprea Jr și soția sa Davida, fiica unui moșier putred de bogat, au fost surprinși zilele trecute la cumpărături, în timp ce își achiziționau diverse obiecte pentru amenajarea locuinței.

Cei doi și-au făcut apariția coborând dintr-un bolid de lux în valoare de 100.000 de euro, pe care fiul lui Gabriel Oprea l-a cumpărat recent, lucru care se poate observa judecând atât după aspect, cât și după faptul că mașina nu a fost încă înmatriculată.

Îndrăgostiții s-au indreptat către un magazin de materiale de construcții și de amenajări interioare și exterioare și au analizat variantele preț de mai multe minute.


Accesează: