Evenimentul Zilei > Actualitate > Studio GOL la Antena 3. Ce s-a întâmplat cu invitații. Radu Tudor a făcut ANUNȚUL
Studio GOL la Antena 3. Ce s-a întâmplat cu invitații. Radu Tudor a făcut ANUNȚUL

Studio GOL la Antena 3. Ce s-a întâmplat cu invitații. Radu Tudor a făcut ANUNȚUL

Realizatorul emisiunii „Punctul de Întâlnire” de la Antena 3, Radu Tudor, a început emisiunea de luni cu un anunț privind invitații săi, studioul fiind gol.

„În Bucureşti, începând din această seară, până mâine la ora 11:00, sunt ninsori abundente. Traficul este infernal în București. Vă anunţ că, după foarte mult timp, la ”Punctul de Întâlnire”, ambii invitaţi care trebuiau să sosească pentru această dezbatere nu au sosit, din cauza traficului, din cauza modului catastrofal în care sunt organizate problemele de infrastructură rutieră, în Capitala României, din cauza ignoranţei de care se dă dovadă în permanenţă în privinţa acestui subiect, care riscă să genereze fie o revoltă, fie o catastrofă. 

Nu exagerez când spun că traficul din Bucureşti nu este rezolvat nici măcar în punctele sale minimale şi, aşa cum se prezintă situaţia, nu va mai trece mult timp până vom avea o catastrofă generată de traficul din Bucureşti. Semafoare care nu sunt sincronizate, lipsa sensurilor unice, niciun fel de pasaj subteran prin marile intersecţii, nimic din aceste lucruri nu au fost puse în aplicare pentru că Bucureştiul este din ce în ce mai aglomarat”, a argumentat Radu Tudor.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: