Stoichiţă, demis de la Astra

Stoichiţă, demis de la Astra

Antrenorul Mihai Stoichiţă a fost demis, astăzi, din funcţia de antrenor principal al echipei Astra Ploieşti.

Stoichiţă devine astfel prima "victimă" din rândul tehnicienilor în actualul sezon al Ligii I. Fostul antrenor al Stelei Bucureşti a rezistat doar şase etape la Ploieşti. Astra nu a avut însă un start bun de sezon, nereuşind nicio victorie. Patru remize şi două eşecuri - ambele pe teren propriu - este bilanţul lui Mihai Stoichiţă la Astra.

În vârstă de 56 de ani, Stoichiţă a părăsit Steaua la sfârşitul sezonului trecut, după ce echipa din Ghencea a avut unul dintre cele mai slabe sezoane din ultimele decenii.

Petre Grigoraş ar putea veni la echipa prahoveană

Ne puteți urmări și pe Google News

După Victor Piţurcă, Aurel Ţicleanu şi Ronny Levy, "Lippi" este cel de-al patrulea tehnician care îşi părăseşte echipa în acest debut de campionat.

Primul favorit pentru a-l înlocui pe Stoichiţă este Petre Grigoraş, cel care astfel ar reveni în circuit, după ce ultima dată a pregătit formaţia Poli Iaşi. "Grig" a fost în discuţii şi cu cei de la Unirea Urziceni pentru preluarea echipei, dar negocierile nu au dus la niciun rezultat.

Posibila venire a lui Grigoraş, la Astra, este vehiculată chiar de Mihai Stoica, "secundul" lui Stoichiţă. "Noi am fost la cursuri, la Şcoala de Antrenori, şi nu am fost la şedinţa de la club. Suntem dezamăgiţi de această decizie. Este foarte posibil să vină Grigoraş în locul lui Stoichiţă", a afirmat Stoica.

Adrian Falub n-a scăpat nici el de "malaxorul" antrenorilor, fiind demis astăzi de la conducerea tehnică a nou-promovatei FCM Târgu-Mureş. Ardelenii au obţinut doar patru puncte în primele şase runde. CITIŢI ŞI: Lopez Caro, marea "ţeapă galactică"