„Ştim sigur că cele şase puncte se vor întoarce la Timişoara. Eu ştiu asta de o săptămână, pentru că avem şi noi sursele noastre. Declaraţiile lui Marian Iancu îmi confirmă abilitatea şi inteligenţa patronului timişorean. Punctele vor veni, iar Timişoara are 67  de puncte, noi – 69 şi Dinamo – 65. Este, într-adevăr, un final de campionat pe care toţi cei implicaţi îl aşteaptă cu sufletul la gură. Vă imaginaţi cum ne simţim noi şi ce presiune avem, dar această presiune poate fi transformată într-o altă evoluţie remarcabilă a băieţilor noştri”, a declarat Stoica astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă.    

Ultima etapă a Ligii I se va disputa mâine, toate partidele urmând să înceapă la ora 20:00. În acest moment, Unirea Urziceni este lider în clasament, cu 69 de puncte, urmată de Dinamo, cu 65 de puncte, şi de FC Timişoara, cu 61 de puncte. Dacă va învinge Steaua, echipa ialomiţeană va deveni campioană, chiar dacă FC Timişoara va primi înapoi cele şase puncte care i-au fost retrase şi va câştiga meciul cu FC Braşov.

„Nu ar fi deloc o tragedie dacă nu vom lua titlul. Ar fi o dezamăgire pentru că suntem pe primul loc. Noi nu am avut un astfel de obiectiv, însă nu se poate spune că am ajuns aici conjunctural, ci după o muncă titanică a acestor fotbalişti. Chiar dacă Marian Iancu a spus că sunt şanse mici să primească punctele înapoi, nu cred acest lucru. Faptul că Timişoara are şanse la titlu i se datorează în mare măsură. Când ne-am bucurat la Timişoara, aveam informaţii că punctele nu se vor întoarce la Timişoara şi ne credeam campioni. Situaţia s-a schimbat radical când am aflat că cei de acolo îşi vor primi punctele înapoi”, a spus managerul de la Unirea Urziceni.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv trebuia să anunţe pe 5 iunie decizia în cazul Timişoara. Însă, pe 4 iunie, TAS a comunicat că publicarea hotărârii a fost amânată, la solicitarea grupării de pe Bega, pentru data de 11 iunie, la o zi după încheierea campionatului.

Sursa: Mediafax