Evenimentul Zilei > Justitie > Stenograme uluitoare între procurorul „Portocală” și omul de afaceri Vlad Constantin
Stenograme uluitoare între procurorul „Portocală” și omul de afaceri Vlad Constantin

Stenograme uluitoare între procurorul „Portocală” și omul de afaceri Vlad Constantin

România TV a intrat în posesia unor stenograme uluitoare ce conțin conversații halucinante între fostul procuror al Direcţiei Naţionale Anticorupţie Ploieşti, Mircea Negulescu, și omul de afaceri Vlad Constantin, zis și Șomerul.

Într-o conversație, fostul procuror al Direcţiei Naţionale Anticorupţie Ploieşti, Mircea Negulescu,  îi spunea omului de afaceri că nu mai poată să doarmă din cauza lui Pionta și Ghiță și că își dorește să mai stea pe lac ori  să privească în ochii unei femei fără să se gândească la cei doi.

Într-o discutie pe whatsupp, procurorul Negulescu îl învăța pe omul de afaceri cum să șteargă toate conversațiile pe care le avea cu el.
Aceste conversații arată că Negulescu voia cu orice preț să îi prindă pe Ponta și Ghiță. Procurorul Portocală a vorbit cu soția omului de afaceri și îi dădea sfaturi despre ce se facă în anumite dosare.

Negulescu mai spunea că vrea să fie un om simplu să se bucure de soare sau de noapte. "Sunt un om simplu. Îmi e dor să stau pe malul unui râu", i-a mai spus Negulescu lui Vlad Constantin, conform stenogramelor.

 

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: