Evenimentul Zilei > Actualitate > RELAȚIA lui ȘTEFAN BĂNICĂ JR. cu o frumoasă membră a trupei ASIA. Acum, totul este clar ca LUMINA ZILEI
RELAȚIA lui ȘTEFAN BĂNICĂ JR. cu o frumoasă membră a trupei ASIA. Acum, totul este clar ca LUMINA ZILEI

RELAȚIA lui ȘTEFAN BĂNICĂ JR. cu o frumoasă membră a trupei ASIA. Acum, totul este clar ca LUMINA ZILEI

Sorana Darclee și Ștefan Bănică Jr. sunt verișori primari, iar fosta membră a trupei ASIA a povestit cum se înțelege cu el.

Într-un interviu, Sorana a povestit despre relația pe care o are cu vărul ei primar, Ștefan Bănică Jr. Faptul că artiștii sunt rude de sânge, s-a aflat cu mult timp după ce ei deveniseră celebrii.

Sorana a mărturisit că deși „sângele apă nu se face”, ea și Ștefan nu prea se văd.

„Cu Ștefan mă înțeleg foarte bine. Nu ne vedem! Nu ne vedem pentru că nu avem timp, avem vieți total diferite, până mai acum câțiva ani mai aveam timp. Distanța asta și lipsa întâlnilor noastre nu ne-a făcut niciodată să ține  mai puțin unul la celălalt. Suntem o familie. Sângele apă nu se face. Nu avem timp, suflește suntem acolo”, a spus artista, citată de Libertatea.

Fosta componentă a trupei A.S.I.A a mai dezvăluit și faptul că Ștefan Bănică nu era de acord ca Ștefan Bănică Jr. să lucreze în domeniul în care a început, iar tot ce a reușit să facă vărul ei până în acest moment este doar datorită eforturilor sale, fără ca tatăl său să-l ajute.

„Nu m-a ajutat în cariera mea. Nu a intervenit niciodată și asta pentru că nu a vrut și nici eu nu mi-am dorit. Și Ștefan a fost lăsat pe cont propriu, chiar dacă tatăl lui avea un nume, chiar dacă împărțea un nume. El a fugit și a dat la teatru, el a fugit și a dat castingul la Liceenii, filmul care l-a și lansat foarte tare în acest domeniu. Ștefan, unchiul meu, nu era foarte de acord pentru că era o viață grea și nu a vrut să se implice. Așa a făcut și Ștefan cu mine. În momentul în care s-a aflat că noi suntem veri eu eram deja cu trupa A.S.I.A”., a povestit Sorana.