Steaua a luat un brazilian cu centura neagră!

Steaua a luat un brazilian cu centura neagră!

Atacantul Maicon, împrumutat până în vară de gruparea din Ghencea, este expert în Jiu Jitsu brazilian. Fotbalistul n-are o carte de vizită spectaculoasă.

Transferul atacantului brazilian Maicon Pereira de Oliveira la Steaua a fost parafat aseară. Traian Gherghişan, impresarul care l-a propus pe sud-americanul în vârstă de 22 de ani în Ghencea, a fost ieri la reşedinţa lui Gigi Becali din Aleea Alexandru, unde a negociat aproximativ două ore.

Gigi Becali s-a lăudat imediat după parafarea tranzacţiei. "Ne-am înţeles cu Maicon. E jucătorul Stelei pentru patru luni. Avem prima opţiune de cumpărare pentru 800.000 de euro. Are toate şansele să ajungă ca Moraes, să explodeze în România. Îmi place de el şi în viaţa extrasportivă! Gata, s-au terminat transferurile, nu mai iau pe nimeni!", a spus patronul "roş-albaştrilor". Maicon a sosit ieri dimineaţă la Bucureşti şi a făcut vizita medicală.

Este fan Madonna şi Lady Gaga

Ne puteți urmări și pe Google News

Despre calităţile lui Maicon nu se ştiu prea multe, el neavând o carte de vizită foarte atrăgătoare, chiar dacă a primit porecla "Van Basten". Se spune că Maicon posedă un şut foarte puternic şi singura realizare deosebită pomenită în toate profilurile sale este că a lăsat inconştient un arbitru brazilian cu o astfel de "ghiulea".

El a făcut parte din loturile celebrelor grupări Fluminense şi Flamengo, dar n-a apărut în niciun meci oficial în tricoul acestor echipe. Din 2009, atacantul a jucat la Volin Luţk, pe care a ajutat-o să promoveze în prima ligă din Ucraina înscriind 14 goluri. În prima ligă din ţara vecină, brazilianul n-a mai avut acelaşi randament, înscriind doar două goluri.

A avut mult mai mult succes până acum în artele marţiale, el deţinând centura neagră în Jiu Jitsu brazilian. Maicon este mare fan Madonna şi Lady Gaga.

"Maicon e jucătorul nostru pentru patru luni. Avem prima opţiune de cumpărare definitivă.", GIGI BECALI, patron la Steaua

SURPRIZĂ

Piţurcă: "Am discutat de o revenire a mea"

Victor Piţurcă, managerul cu care Steaua a început campionatul, a oferit ieri o declaraţie suprinzătoare: "Eu şi cu Becali am discutat despre revenirea mea la Steaua, dar nu are sens să vă spun ce. Nu se pune problema să revin la Steaua, asta să fie foarte clar".

Fostul selecţioner a dat indirect de înţeles că Becali l-a ofertat, dar a primit un refuz categoric din partea fostului atacant. Piţi i-a spulberat lui Becali şi visul de a-i înregimenta şi pe fugarii de la Craiova: "Nu se pune problema ca Găman şi Bărboianu să ajungă la Steaua". Piţurcă a recunoscut că l-a convins pe Iliev să vină în Ghencea.