Evenimentul Zilei > Monden > Starea de sănătate a lui Nelu Ploieșteanu este complicată după infectarea cu coronavirus. Gabi Luncă face progrese
Starea de sănătate a lui Nelu Ploieșteanu este complicată după infectarea cu coronavirus. Gabi Luncă face progrese

Starea de sănătate a lui Nelu Ploieșteanu este complicată după infectarea cu coronavirus. Gabi Luncă face progrese

Nelu Ploieșteanu lupă în această perioadă pentru viața sa, după ce artistul s-a infectat cu coronavirus și a ajuns la Spitalul Floreasca.

Nelu Ploieșteanu trece în continuare prin momente de cumpănă după ce s-a infectat cu coronavirus. Cunoscutul solist de muzică lăutărească se află internat la Spitalul Floreasca. Este în continuare în stare gravă, iar medicii sunt rezervați în privința șanselor de recuperare. Și asta din cauza comorbidităților de care suferă Nelu Ploieșteanu. El se află la secția de Anestezie și Terapie Intensivă (ATI) a spitalului bucureștean.

Nelu Ploieșteanu a greșit pentru că nu s-a prezentat de urgență la medic, după ce s-a infectat cu coronavirus. Tratamentul ar trebui să dea rezultate în decurs de 10 zile

Medicii au spus că abia după 10 zile se pot trage concluzii. După această perioadă de timp ar trebui ca tratamentul să-și facă efectul. Și să ducă la o ameliorare a stării de sănătate, conform Antena 3.

Se pare că agravarea stării de sănătate a lui Nelu Ploieșteanu a fost provocată și de faptul că acesta s-a prezentat târziu la spital. Afecțiunile ar fi putut fi ținute sub control, dacă ar fi ajuns mai devreme pe mâinile medicilor.

Starea de sănătate a artistei Gabi Luncă s-a îmbunătățit. Poate să respire fără ajutorul măștii de oxigen, pe care o folosește doar din când în când

În schimb, sunt vești mai bune în ceea ce o privește pe Gabi Luncă. Starea de sănătate a artistei a devenit mai bună. Iar acum poate să respire singură, fără ajutorul aparatelor. Doar la anumite perioade de timp mai are nevoie de mască de oxigen, conform sursei citate. În ceea ce privește saturația de oxigen din sânge, la acest capitol, Gabi Luncă stă foarte bine. Medicii au vorbit despre un procent de 94%. Specialiștii vor decide în zilele următoare dacă artista va fi externată și va putea să meargă acasă pentru recuperare.


Update. Momente critice pentru Nelu Ploieșteanu. Anunțul făcut de medici