Star flash: Cheeky Girls, la licitatie

Star flash: Cheeky Girls, la licitatie

Gesturi de caritate. Un tricou cu autograful Gabrielei Irimia, una dintre gemenele Cheeky Girls, ar putea fi scos la o licitatie in scopuri caritabile. Organizatorii evenimentului i-au trimis un tricou parlamentarului Lembit Opik, iubitul cantaretei, iar acesta a promis ca iubita sa il va semna pentru ca este vorba despre o cauza nobila. Licitatia va avea loc sambata, iar organizatorii spera sa stranga peste 4.500 de euro, care vor fi donati unei scoli si unui spital.

Noroc pentru Todomondo. Trupa Todomondo, reprezentanta Romaniei la Eurovision, va intra in concurs pe pozitia a 20-a, conform tragerii la sorti care a avut loc  luni, la Helsinki. Totodata, Romania va fi cea de-a 17-a tara care va anunta, pe 12 mai, rezultatele televotingului. La tragerea la sorti au participat sefii delegatiilor tarilor concurente. „Avem una dintre cele mai bune pozitii de intrare in concurs din ultimele participari la Eurovision. Chiar am avut noroc de data aceasta, pentru ca pozitia a 20-a este destul de aproape de finalul concursului, deci avem mai multe sanse ca telespectatorii sa retina melodia”, a declarat Dan Manoliu, seful delegatiei romane.

Caritate cu Leslie Hawke. Dupa balul de Halloween, pe care il organizeaza anual, Leslie Hawke, mama actorului Ethan Hawke, se implica intr-un alt eveniment caritabil, prilejuit de lansarea pe piata romaneasca a companiei North Entertainment Group. Toate fondurile stranse in urma evenimentului de maine-seara vor fi donate fundatiei „Ovidiu Rom” pentru programul „Fiecare copil in scoala”. Printre artistii care vor intretine atmosfera se numara Nico, Heaven, Aurelian Temisan, iar gazda serii va fi actorul Andrei Duban.  

Barbatii, un mister pentru Anna Lesko

Ne puteți urmări și pe Google News

Marturisiri la Maxim. Dupa ce relatia cu Irinel Columbeanu a luat sfarsit, Anna Lesko a fost curtata de multi barbati, insa acestia nu au reusit sa ajunga la inima frumoasei rusoaice, care a declarat ca pentru ea un barbat sexi nu trebuie neaparat sa fie frumos. „Sexualitatea vine din inteligenta si din felul in care pui problema de fiecare data in fata unei femei”, a dezvaluit Anna in cel mai recent numar al revistei „Maxim”. „Barbatii reprezinta un mister pentru mine, mi-am dedicat ceva timp sa-l deslusesc”, a marturisit cantareata.

Anna Lesko