Star flash: Aventuri ca'n filme

Star flash: Aventuri ca'n filme

No mercy, in telenovele.

Trupa No Mercy, care a concertat de trei ori in Romania anul trecut, va avea o aparitie in telenovela "Iubire ca-n filme", in episodul care va fi difuzat in aceasta seara la postul Acasa TV. Desi Martin, solistul formatiei, a mai jucat in cateva productii americane, experienta de pe platourile din Buftea a marcat debutul sau in telenovele.

"A fost primul meu rol intr-o telenovela si, in acelasi timp, intr-o productie europeana de televiziune. A fost o experienta extraordinara", a declarat artistul portorican, care le-a remarcat pe colegele sale de secventa, Nicoleta Luciu si Diana Dumitrescu, despre care a spus ca sunt "dragute si profesioniste".

Duo politist. George Clooney si Robert De Niro vor juca impreuna intr-o noua ecranizare a filmului frantuzesc "36 Quai des Orfevres" ("Politia Judiciara").

Ne puteți urmări și pe Google News

In pelicula "36", cei doi actori vor interpreta un cuplu de politisti, carora le-au dat viata in filmul original Gerard Depardieu si Daniel Auteuil. Remake-ul va fi regizat de Marc Forster, iar filmarile vor incepe la New York, la sfarsitul acestui an, dupa ce Robert De Niro va termina lucrul la lungmetrajul "What Just Happened?".