Evenimentul Zilei > Actualitate > Star flash: Aventuri ca’n filme
Star flash: Aventuri ca’n filme

Star flash: Aventuri ca’n filme

No mercy, in telenovele.

Trupa No Mercy, care a concertat de trei ori in Romania anul trecut, va avea o aparitie in telenovela "Iubire ca-n filme", in episodul care va fi difuzat in aceasta seara la postul Acasa TV. Desi Martin, solistul formatiei, a mai jucat in cateva productii americane, experienta de pe platourile din Buftea a marcat debutul sau in telenovele.

"A fost primul meu rol intr-o telenovela si, in acelasi timp, intr-o productie europeana de televiziune. A fost o experienta extraordinara", a declarat artistul portorican, care le-a remarcat pe colegele sale de secventa, Nicoleta Luciu si Diana Dumitrescu, despre care a spus ca sunt "dragute si profesioniste".

Duo politist. George Clooney si Robert De Niro vor juca impreuna intr-o noua ecranizare a filmului frantuzesc "36 Quai des Orfevres" ("Politia Judiciara").

In pelicula "36", cei doi actori vor interpreta un cuplu de politisti, carora le-au dat viata in filmul original Gerard Depardieu si Daniel Auteuil. Remake-ul va fi regizat de Marc Forster, iar filmarile vor incepe la New York, la sfarsitul acestui an, dupa ce Robert De Niro va termina lucrul la lungmetrajul "What Just Happened?".

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: