Evenimentul Zilei > Actualitate > Sportivii de la CSM București au deschis anul școlar
Sportivii de la CSM București au deschis anul școlar

Sportivii de la CSM București au deschis anul școlar

"Tigrii" au vizitat 14 unități de învățământ din Capitală și au împărțit copiilor calendare cu însemnele Clubului Sportiv Municipal București și programul competițiilor din perioada următoare.

Anul școlar a început și la CSM București. Și nu doar pentru micuții de la Centrul de Copii și Juniori, ci și pentru seniori. Fie că a fost vorba de handbaliste și handbaliști, rugbyști, atleți, dansatori, voleibaliste și voleibaliști, toți au fost prezenți la ”careu” și au ascultat primul clopoțel.

"Tigrii" au împărțit calendare cu însemnele clubului celor peste 8400 de elevi de la 14 școli din toate sectoarele Capitalei și i-au invitat pe micuți să vină să facă sport, gratuit, la una dintre cele 14 discipline ale Clubului Sportiv Municipal București.

Cea mai bună handbalistă a lumii, Cristina Neagu, și colegele ei, Aneta Udriștioiu și Elizabeth Omoregie, împreună cu secundul echipei, Adrian Vasile, au participat la deschiderea anului școlar la Școala 195 "Hamburg”.  Neagu a fost asaltată de copii și părinți pentru autografe, iar Adrian Vasile le-a ținut un discurs celor prezenți în curtea școlii.

”Am trecut peste emoții, am văzut o grămadă de copii oarecum temători, cu multe emoții și mi le-au transmis și mie. La fel eram și eu în copilărie, nu știam cum să reacționez. Ne bucurăm mult că am luat parte la deschiderea anului școlar, sunt fericită că cei mici au veni alături de noi și am făcut poze împreună. Sper ca elevii să aibă note mari la învățătură, dar și să facă mișcare, pentru că sportul înseamnă sănătate.” – Aneta Udriștioiu, handbalistă CSM București.

”M-am bucurat să văd mulți copii, sperăm să vină să ne susțină și ei la meciuri. Îmi doresc să le inspir pe micuțe, să facă sport și să-și urmeze visul, așa cum am făcut și eu”- Adelina Budăi Ungureanu, voleibalistă CSM București.

”Suntem fericiți să fim printre elevi, în acest mediu te simți din nou copil și simți bucuria de a fi fără griji. Le-am urat succes școlarilor în noul an, școala ar trebui să fie o prioritate pentru toată lumea. Toți sportivii ar trebui să promoveze sportul, ar trebui să-i încurajeze pe cei mici, pentru că avem nevoie de sport de masă” – Adina Salaoru, voleibalistă CSM București.

CSM București rămâne în strânsă legătură cu școlile bucureștene, pentru că, din luna octombrie, va relua campania ”Sportul ne unește”, organizată cu sprijinul Inspectoratului Școlar al Municipiului București. În prima parte a proiectului, sportivii de la CSM au fost la 11 școli din Capitală și au făcut sport alături de elevii din clasele 1- 4.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.