Evenimentul Zilei > Actualitate > Spitalul FLOREASCA are o legenda SOCANTA! Doctorii spun ca s-a intamplat acum putin timp, la URGENTA
Spitalul FLOREASCA are o legenda SOCANTA! Doctorii spun ca s-a intamplat acum putin timp, la URGENTA

Spitalul FLOREASCA are o legenda SOCANTA! Doctorii spun ca s-a intamplat acum putin timp, la URGENTA

Un rezident de la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala a povestit o intamplare socanta. Relatarea o stie si el, la randul sau, "de la cei mai mari", dar e convins ca totul este 100% real.

Unele situatii se transforma din tragedii, in comedii. In special in Camerele de Garda ale spitalelor, unde medicii aud cele mai ciudate povesti de la pacientii lor. Un medic rezident a povestit o legenda care ii amuza pe toti angajatii spitalului, despre cazul unei batrane accidentate de niste schiori beti, pe scarile unei vile.

"Niste tipi au facut un chef intr-o casa undeva pe Primaverii (o casa din aia veche, cu scara interioara rotunda). La ora 11 noaptea au ramas fara bere si au zis ca pleaca sa cumpere. Dar erau putin turtiti si s-au hotarat sa coboare cele 4 etaje cu SCHIURILE; s-au echipat si au coborat.

La etajul 2 era o femeie de 84 ani care ducea gunoiul. Astia au dat peste ea si naspa, accident, vine salvarea, o duc la Floreasca cu fractura de bazin. Se trezesc astia din betie, si merg la Floreasca sa vada despre ce este vorba. La spital doamna nu mai era. Patul gol, proaspat aranjat. Astia, cica, au inghetat, ca a murit, si se duc la medicul de garda sa vada ce s-a intamplat. De acolo afla ca batrana era transferata la Spitalul 9, psihiatrie, pentru consult, pentru ca toata noaptea insistase ca o lovise un SCHIOR pe casa scarii!"