Evenimentul Zilei > Actualitate > Specialiştii prezintă o nouă ştiinţă: Bramatica
Specialiştii prezintă o nouă ştiinţă: Bramatica

Specialiştii prezintă o nouă ştiinţă: Bramatica

Cercetările au dovedit că schimbarea sau renovarea acoperișului poate fi un proces îndelungat și complex, iar sursele de informare prezintă uneori informaţii eronate.

Ca o soluţie la această problemă. Bramac prezintă Bramatica: ştiinţa care analizează caracteristicile unui acoperiş de calitate.

Lecţiile de Bramatică au început pe net, sub forma unor webinarii. Până acum, specialiştii au prezentat deja noţiuni de bază despre tipurile de țiglă existente pe piaţă, durata de viață și structura acoperișului, cât și despre calitățile izolatoare ale acestuia. A venit şi momentul recapitulării.

Bramac predă internauților știința acoperișurilor cu ajutorul câtorva figuri populare de pe net. De la BROmania până la celebrii Perversu' şi Pateu, o ştiinţă nu a fost nicicând mai amuzant de parcurs.

Recapitulând cu ajutorul lui Pateu, puteţi afla că țiglele de beton Bramac au o rezistență sporită, protejează acoperișul de temperaturi foarte ridicate (până la 70 de grade) sau scăzute (până la -30 de grade). De asemenea, acoperișurile Bramac fac față cu brio la grindină, ploi și vânturi de până la 180 km/h. 

Pentru a lua cele mai bune decizii pentru acoperișul dumneavoastră, puteţi studia Bramatica, știința acoperișurilor durabile, parcurgând lecțiile anterioare pe pagina de Facebook Bramac (www.facebook.com/bramac.ro) sau pe site (www.bramatica.ro).