Evenimentul Zilei > Social > Spectacolul Spărgătorul de Nuci, balet clasic rusesc cu decor 3D, se anulează
Spectacolul  Spărgătorul de Nuci, balet clasic rusesc cu decor 3D, se anulează

Spectacolul Spărgătorul de Nuci, balet clasic rusesc cu decor 3D, se anulează

Spectacolul de balet clasic rusesc cu decoruri 3D, Spărgătorul de Nuci, produs de compania Russian Multimedia Ballet Theatre din Moscova, ce urma să aibă loc pe data de 3 aprilie la Sala Palatului din Bucuresti, a fost anulat.

Motivul îl constituie faptul că promoterul principal al turneului a anulat turneul  de 5 spectacole din Bulgaria, făcând imposibilă organizarea unui singur spectacol în Romania.

Astfel, în cazul în care ar fi fost organizat un singur spectacol, la București, costurile ar fi fost substanțial crescute într-un timp foarte scurt.

În acest context și organizatorul spectacolului din România a fost nevoit să anuleze spectacolul, cu părere de rău pentru cei care au apucat să-și achiziționeze bilet, dar și pentru cei zece copii de la Liceul de balet “Floria Capsali” din București care fuseseră acceptați cu roluri  în spectacolul artiștilor ruși.

În momentul de față organizatorul român negociază cu producătorul rus  o reprogramare a spectacolului de balet clasic Spărgătorul de Nuci cu decor 3D pentru sfârșitul acestui an, însă până la stabilirea noilor condiții contractuale și a datei exacte, spectacolul din data de 3 aprilie de la Sala Palatului este considerat anulat, urmând ca cei care și-au achiziționat bilete să-și recupereze integral contravaloarea acestora.