Soţul cântăreţei Mariah Carey, în spital. AFLĂ diagnosticul | VIDEO

Soţul cântăreţei Mariah Carey, în spital. AFLĂ diagnosticul | VIDEO

Nick Cannon, soţul celebrei Mariah Carrey, a fost internat în spital cu insuficienţă renală. Cântăreaţa a scris, ieri, pe contul său de Twitter, că Nick este internat într-un spital din Aspen, Colorado, din cauza unei "uşoare insuficienţe renale".

În acelaşi timp, pe site-ul său, Mariah Carey (42 de ani) a postat o fotografie cu ea şi cu Nick Cannon (31 de ani), în rezerva de spital. "În aceste circumstanţe, încercăm să fim cât se poate de optimişti, dar, vă rog să-l aveţi pe Nick în gândurile voastre, întrucât momentele prin care trece sunt dureroase", a mai scris Carey.

Doctorul Giselle Guerra, profesor asistent la University of Miami’s Miller School of Medicine, nu face parte din echipa de medici care-l îngrijeşte pe Nick Cannon, dar a precizat, pentru ABC News că artistul ar putea suferi de o afecţiune renală acută. Cannon are o stare psihică bună, însă "situaţia nu este uşoară" din cauza durerilor mari, a spus soţia sa. "Sperăm că se va recupera în proporţie de 100% cât mai repede posibil", a mărturisit, ieri, cântăreaţa. În aceeaşi zi, Nick Cannon a anunţat pe Twitter că va fi transferat de la spitalul din Aspen la un altul în Los Angeles şi a completat : "Doar mă ştiţi…sunt bine”.

Mariah Carey şi Nick Cannon, prezentatorul emisiunii "America's Got Talent", s-au căsătorit pe 30 aprilie 2008. În ziua în care au aniversat trei ani de mariaj, Carey a adus pe lume gemenii Moroccan şi Monroe.

Ne puteți urmări și pe Google News

<img style="visibility:hidden;width:0px;height:0px;" border=0 width=0 height=0 src="http://c.gigcount.com/wildfire/IMP/CXNID=2000002.11NXC/bT*xJmx*PTEzMjU3NjAwNDIyMDEmcHQ9MTMyNTc2MDA*NDU5MiZwPSZkPSZnPTImbz*3OWE5ZWM3NTFjYTk*YTA1YjdlMjM4YTUy/M2RjNDY4NCZvZj*w.gif" /><object name="kaltura_player_1325760041" id="kaltura_player_1325760041" type="application/x-shockwave-flash" allowScriptAccess="always" allowNetworking="all" allowFullScreen="true" height="321" width="620" data="http://cdnapi.kaltura.com/index.php/kwidget/wid/1_8rwyz46h/uiconf_id/5590821"><param name="allowScriptAccess" value="always" /><param name="allowNetworking" value="all" /><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="bgcolor" value="#000000" /><param name="movie" value="http://cdnapi.kaltura.com/index.php/kwidget/wid/1_8rwyz46h/uiconf_id/5590821"/><param name="flashVars" value="autoPlay=false&screensLayer.startScreenOverId=startScreen&screensLayer.startScreenId=startScreen"/><a href="http://corp.kaltura.com">video platform</a><a href="http://corp.kaltura.com/video_platform/video_management">video management</a><a href="http://corp.kaltura.com/solutions/video_solution">video solutions</a><a href="http://corp.kaltura.com/video_platform/video_publishing">video player</a></object>