Evenimentul Zilei > Justitie > Soții Bodnariu încă au PROBLEME în Norvegia. Procurorii norvegieni au luat o decizie SCANDALOASĂ în legătură cu cazul familiei de români
Soții Bodnariu încă au PROBLEME în Norvegia. Procurorii norvegieni au luat o decizie SCANDALOASĂ în legătură cu cazul familiei de români

Soții Bodnariu încă au PROBLEME în Norvegia. Procurorii norvegieni au luat o decizie SCANDALOASĂ în legătură cu cazul familiei de români

Chiar dacă au reușit să-și ia copiii înapoi, soții Bodnariu nu au scăpat de probleme din partea autorităților norvegiene.

Procurorii norvegieni au dispus urmărirea penală pentru soții Bodnariu, cu acuzația de violențe asupra copiilor.

În urma anchetei realizată de Procuratura din Norvegia s-a stabilit ca Marius şi Ruth Bodnariu să fie puşi sub urmărire penală pentru violenţe în creşterea celor cinci copii ai lor, arată B1 TV.

Procurorii au adus acuzaţii împotriva ambilor părinţi, iar informaţia a fost confirmată, pentru presa norvegiană, de avocaţii celor doi.

"Sunt aduse acuzaţii împotriva clientei mele pentru violenţe în educaţia copiilor. Ruth Bodnariu şi-a recunoscut parţial vina. Clienta mea a recunoscut că i-a mai lovit uşor, cu palma, pe copii, încă de la prima interogare a poliţiei. Televiziunea naţională din Norvegia relatează că mama şi avocata sunt surprinse că procurorii au decis, în cele din urmă, să-i pună pe părinţi sub acuzare în acest caz", a declarat Ingrid Breistein, avocata lui Ruth Bodnariu.

Și tatăl copiilor, Marius Bodnariu, a fost pus sub acuzare, informația fiind confirmată de avocatul acestuia, Ragnhild Torgersen.