Evenimentul Zilei > Actualitate > Scandal la primărie. Soția președintelui PSD Vrancea, acuzată că a lovit o colegă
Scandal la primărie. Soția președintelui PSD Vrancea, acuzată că a lovit o colegă

Scandal la primărie. Soția președintelui PSD Vrancea, acuzată că a lovit o colegă

Soția președintelui PSD Vrancea, deputatul Nicușor Halici, este acuzată că a lovit o colegă de serviciu, din primăria de comună în care lucrează

Soția președintelui PSD Vrancea acuzată că a lovit o colegă.

Soția președintelui PSD Vrancea, Nicușor Halici (foto), a fost implicată într-o bătaie cu o colegă de serviciu. Adriana Halici lucrează ca secretar la o primărie de comună din județul Vrancea.

Incidentul a avut loc joi după amiază, spre finalul programului de lucru. Scandalul a pornit, conform informațiilor furnizate de poliție, de la soția președintelui PSD Vrancea. Aceasta a agresat-o pe colega sa, angajată la Serviciul de Stare civilă. Femeia agresată a sunat la numărul de urgență 112 și a solicitat intervenția poliției.

Polițiștii care au venit la Primărie au făcut primele cercetări și au întocmit dosar penal pe numele Adrianei Halici. Ea este acuzată de agresiune de angajata primăriei Păulești.

„În cursul zilei de astăzi, poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Tulnici au fost sesizaţi de către o femeie, de 28 de ani, din comuna Păuleşti, cu privire la faptul că a fost agresată fizic şi verbal de către o altă femeie. Aceasta este în vârstă de 39 de ani”, se arată în comunicarea transmisă de IPJ Vrancea.

Poliția a întocmit dosar penal

Potrivit sursei citate polițiștii ajunși la fața locului le-au separate pe cele două femei și au stabilit cauzele scandalului.

„Echipajul de poliţie sosit la faţa locului a constatat faptul că între cele două persoane ar fi avut loc un conflict spontan, în urma căruia apelanta ar fi fost agresată fizic şi verbal de către o femeie în vârstă de 39 de ani. Cercetările continuă pentru stabilirea situaţiei de fapt, în cadrul unui dosar penal întocmit, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.”, se arată în comuncarea poliției.

Soția președintelui PSD Vrancea acuzată că a lovit o colegă

Adriana Halici este soția deputatului PSD Nicușor Halici. Acesta este un apropiat al fostului președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan. De altfel, Nicușor Halici a preluat mandatul de președinte al PSD Vrancea, de la Oprișan, după alegerile locale.

Marian Oprișan a fost înlocuit din funcție după ce a pierdut funcția de președinte al Consiliului Județean. El a intrat în conflict cu conducerea centrală a PSD și a fost eliberat din funcție. Oprișan l-a lăsat în locul său pe Nicușor Halici.