Lista Partidului Generalilor, declarat anti-Soros și împotriva organizațiilor din România finanțate de miliardarul care promovează progresismul la nivel planetar, este deschisă de fostul deputat Ninel Peia, secondat de generalii de armată în rezervă Chelaru și Onișor, dar și de profesorul George Alexander, care s-a opus Barnevernet, și de un urmaș al Brătienilor, Răzvan Brătianu, un tânăr de 29 de ani.

După depunerea listelor cu semnături, Partidul Generalilor a dat următorul comunicat de presă:

NEAMUL ROMÂNESC DĂINUIE ȘI S-A TREZIT!

Născut la 30 noiembrie 2017, sub patronajul Sfântului Andrei, ocrotitorul României, Partidul Neamul Românesc (N.R.) și-a început activitatea în 31 august 2018. Deci este tânăr, mic, dar cu rădăcini și credințe profunde.

În intervalul scurt necesar strângerii semnăturilor de susținere a Partidului Neamul Românesc (N.R.), am avut plăcerea și onoarea să vedem că valorile noastre se reflectă în oglinda sufletească a românilor de pretutindeni. Indiferent că sunt din România, de la Constanța la Cluj, de la Bacău la Craiova, de la Arad la București, sau din afara granițelor românești actuale, din SUA până în Republica Moldova, din Australia până în Germania, din Elveția și Italia până în China sau Noua Zeelandă, pe orice cale i-a dus viața, Neamul Românesc dăinuie!

Trădați de proprii lor lideri, de organizațiile anti-românești, de interesele meschine ale altor neamuri, românii și-au păstrat tradițiile, optimismul, gândirea liberă și înțelepciunea – ca valori esențiale ale păstrării și mai ales, ale continuității Neamului Românesc. Și ne-au susținut!

Am fost primii care am declarat public:

ROMÂNIA ESTE O PUTERE REGIONALĂ!

Suntem primii care vom acționa ferm ca:

ROMÂNIA SĂ DEVINĂ O PUTERE EUROPEANĂ!

Peste 200.000 de români ne-au susținut!

Suntem obligați de propria onoare să respectăm încrederea cu care ne-au investit!

Mulțumim tuturor celor care și-au păstrat Credința și și-au pus Speranța în idealurile românești! Aceștia au ales pentru ei, pentru familiile lor, pentru Neamul Românesc! Cu demnitate!

Ninei PEIA

Președinte”