Evenimentul Zilei > Actualitate > Sorina Pintea a revenit, de la spital, în Arestul Capitalei
Sorina Pintea a revenit, de la spital, în Arestul Capitalei

Sorina Pintea a revenit, de la spital, în Arestul Capitalei

Fostul ministrul al Sănătății, Sorina Pintea, arestată pentru luare de mită, a fost scoasă din arest și transportată la un spital din Capitală, după ce s-a făcut rău. După câteva ore petrecute în unitatea spitalicească, ea a fost adusă înapoi, în centrul de reținere.

O dubă de la Arestul Central a transportat-o, astăzi, pe Sorina Pintea la un spital din Capitală pentru îngrijiri medicale. Starea de sănătate a fostului ministru al Sănătății este una precară, ba mai mult decât atât, duminică a fost chemată și o ambulanță la Arestul Central, i s-au pus niște perfuzii, potrivit Antena 3.

Ea a făcut o cerere care a fost aprobată de Arestul Central și a fost dusă la spitalul unde aceasta a mai făcut investigații medicale. Pintea a făcut o solicitare pentru a putea fi pusă sub tratament chiar de medicul care o îngrijește.

”Sorina Pintea a revenit în arestul Poliției Capitalei după câteva ore petrecute la spital, unde ea solicitase de dimineață să fie transportată”, a transmis Poliția Română într-un comunicat.

”Persoană privată de libertate, în baza unui mandat de arestare preventivă, a fost condusă într-un spital din București, din rețeaua publică, pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate. La acest moment, persoana în cauză a fost reintrodusă în Centrul de Retinere și Arestare Preventivă”, se menționează în comunicat. .