Sorin Ovidiu Vîntu, bărbatul cu femei frumoase

Sorin Ovidiu Vîntu, bărbatul cu femei frumoase

REVISTA PRESEI MONDENE.În tinereţe, omul de afaceri era un tip "obsedat de cărţi", un abil negociator, dar şi un bărbat care atrăgea ca un magnet femeile frumoase, îşi amintesc prietenii acestuia.

Printre cuceririle sale se numără, potrivit Libertatea, vedeta de televiziune Iulia Frăţilă, actriţa Daniela Nane, dar şi fosta componentă a trupei Amadeus, Graţiela Giolu.

Sorin Ovidiu Vîntu a fost căsătorit de două ori. Prima sa soţie locuişte în Bacău, iar cea de-a doua a decis să pună capăt mariajului în 2001, odată cu izbucnirea scandalului FNI. Familia Firea-Pandele, înapoi din luna de miere Jurnalista Antenei 3 Gabriela Vrînceanu Firea şi Florentin Pandele, primarul oraşului Voluntari, s-au întors din scurta vacanţă pe care au petrecut-o împreună în Antalia. "În vacanţă a fost foarte bine. Am fost împreună cu Gabriela în concediu, dar am ieşit separat pentru că eu mă grăbesc", le-a declarat primarul comunei Voluntari jurnaliştilor de la Cancan, la ieşirea din aeroport.

Cei doi proaspăt căsătoriţi au fost însoţiţi în vacanţă de fiul Gabrielei, Tudor.

Ne puteți urmări și pe Google News

Gabriela Vrînceanu Firea şi Florentin Pandele vor sărbători, astăzi, alături de rude şi prieteni, oficierea căsătoriei la Clubul Generalilor din Bucureşti. Fără VIP-uri la Primărie

Cântăreaţa Alina Sorescu şi designerul Alexandru Ciucu şi-au unit destinele, ieri, după doi ani de relaţie. Căsătoria civilă, care a avut loc la Primăria Sectorului 1, a fost prea condimentată de celebrităţi. Potrivit Click, singura vedetă prezentă la eveniment a fost Iuliana Marciuc. Astăzi, cei doi se vor căsători religios.