Evenimentul Zilei > Politica > Proaspăt DEMIS, Sorin Grindeanu se poate ocupa de afacerile PROFITABILE ale familiei
Proaspăt DEMIS, Sorin Grindeanu se poate ocupa de afacerile PROFITABILE ale familiei

Proaspăt DEMIS, Sorin Grindeanu se poate ocupa de afacerile PROFITABILE ale familiei

Deși a suferit o înfrângere prin demiterea din postul de premier, Sorin Grindeanu se poate orienta către afacerile profitabile ale familiei sale.

Familia Grindeanu conduce o serie de afaceri care merg bine de la un an la altul, fiind locul unde Sorin Grindeanu își poate muta activitatea profesională după pierderea postului de premier și a funcțiilor și statutului de membru PSD. Soția lui Sorin Grindeanu, Mihaela, administrează un lanț farmaceutic care a înregistrat în anul 2016 o cifră de afaceri de 1,26 milioane lei, cu un profit de 486.000 lei. Anul 2016 a fost unul foarte bun pentru afacerile familiei Grindeanu, în contextul în care cu un an înainte au fost înregistrate pierderi de 154.000 lei, cu o cifră de afaceri de 1,18 milioane lei.

De asemenea, soția lui Sorin Grindeanu a devenit manager al SC Duofarm SRL în anul 2016, cu o indemnizație de 16.262 lei. Mihaela Grindeanu a mai obținut în 2016 suma de 7.354 lei pentru creșterea copiilor și 4.440 lei din închirierea unui apartament.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: