Evenimentul Zilei > Actualitate > Sorana Cârstea a fost bătută măr de Wozniacki
Sorana Cârstea a fost bătută măr de Wozniacki

Sorana Cârstea a fost bătută măr de Wozniacki

Jucătoarea română de tenis n-a reuşit să câştige decât trei game-uri în partida din sferturile de finală ale turneului de la Dubai.

Aventura Soranei Cârstea (locul 27 WTA) la turneul de tenis de la Dubai, dotat cu premii în valoare totală de 2 milioane de dolari, s-a oprit în sferturile de finală. După ce, în turul precedent, obţinuse o victorie de senzaţie în faţa italiencei Sara Errani (locul 10 WTA şi a 4-a favorită a întrecerii din Emiratele Arabe Unite), sportiva noastă nu i-a putut face faţă ieri Carlolinei Wozniacki. Jucătoarea daneză s-a impus fără drept de apel, scor 6-1, 6-2, la capătul unui meci ce a durat doar o oră şi două minute.
"Nu te-ai mişcat, n-ai făcut un pas!"
Carolina Wozniacki a pornit ca din puşcă şi a făcut rapid 2-0. Sorana Cîrstea şi-a adjudecat următorul game, care, însă, avea să rămână singurul câştigat în primul set. Scenariul s-a păstrat şi în cel de-al doilea, în care românca n-a contat decât în două game-uri. Pentru prezenţa în sferturile de finală ale turneului de tenis de la Dubai, Sorana Cârstea va primi un cec de 34.891 de dolari şi 100 de puncte WTA.
"Wozniacki a jucat extraordinar. Poate că şi eu am greşit, că mi-am pus speranţe foarte mari în această partidă", a spus jucătoarea noastră, la finalul jocului. În semifinale, Caroline Wozniacki o va înfrunta pe Venus Williams.
Nemulţumită de evoluţia ei, Sorana a apelat la sfaturile antrenorului Victor Ioniţă, atât în primul set, cât şi în cel de-al doilea, dialogul fiind surprins de Digi Sport, postul care a transmis partida. "Nu te-ai mişcat, n-ai făcut un pas! Ai avut 30-0, ai greşit patru mingi din prima", a spus Ioniţă. "Nu văd mingea. N-am mai jucat pe lumină de patru săptămâni", s-a apărat Sorana Cârstea.
"OK, nu vezi mingea, dar picioarele poţi să le mişti. De la picioare construim jocul. Dar ele sunt încă lente", a încheiat antrenorul.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News