Evenimentul Zilei > Monden > Sora Oanei Roman, de nerecunoscut. Ce se întâmplă cu Catinca?
Sora Oanei Roman, de nerecunoscut. Ce se întâmplă cu Catinca?

Sora Oanei Roman, de nerecunoscut. Ce se întâmplă cu Catinca?

Catinca Roman, fiica vitregă a lui Petre Roman, e un artist desăvârșit, care cu siguranță atrage toată atenția atunci când intră într-o încăpere. Nu doar pentru că e sora vitregă a Oanei Roman, ci și prin înfățișarea sa nonconformistă.

Nu a avut o relație strânsă cu tatăl ei vitreg, fostul premier al României Petre Roman, și nici de sora ei, Oana Roman, nu a fost foarte apropiată. Catinca Roman și-a văzut de viață ca un om normal, considerând că familia ei este în principal mama ei, Mioara Roman, tatăl ei natural Iosif Zilahy și fiica ei, Calina.

Nu își amintește cu mare plăcere despre copilărie și adolescență. Catinca a povestit în trecut că Oana o mai încasa de la Petre Roman, însă de ea nu s-a atins niciodată. Nici nu ar fi avut cum, atât timp cât ea avea și are un tată, de care se simte extrem de atașată. În plus, ea spune că niciodată nu l-a numit pe Petre Roman „tată” și a suferit enorm când i se reproșa că a rămas însărcinată fără să fie căsătorită și de aceea ar fi pierdut politicianul alegerile.

Și-a schimbat înfățișarea

Catinca Roman a fost tot timpul un personaj. De la îmbrăcămintea wow la atitudinea chic, ea a fost mereu un artist cameleonic.

Sursa foto: Fanatik

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.