Soluţii pentru munca de acasă

Soluţii pentru munca de acasă

Dacă nu vrei să mai vii zilnic la serviciu, alege o slujbă care să-ţi permită să lucrezi de la distanţă. La mare căutare sunt editorii şi traducătorii.

I-ai promis copilului tău de atâtea ori că vei ajunge acasă mai devreme de la serviciu ca să poţi petreci mai mult timp cu el, dar nu ai reuşit niciodată să te ţii de cuvânt? Ai vrea să-ţi schimbi locul de muncă dar îţi este teamă că şi în altă parte va fi la fel? Ai un loc de muncă care te epuizează? Poţi alege să munceşti de acasă! Câştigurile sunt destul de bune.

Cu o muncă susţinută, venitul poate depăşi 2.000 de lei pe lună. Avantajele unui loc de muncă la domiciliu sunt că poţi lucra când ai timp şi îţi poţi lua concediu (fireşte, neplătit) atunci când îţi doreşti. În plus, nu te stresează niciun şef şi nu are cum să te enerveze vreun coleg. Şi dacă ai foarte mult timp liber şi vrei să câştigi mai mulţi bani poţi opta pentru mai multe joburi de acest gen. Care sunt variantele? Traducător. Dacă ştii foarte bine măcar o limbă străină, poţi câştiga lunar între 500 şi 2.000 de lei, în funcţie de proiectele pe care le vei realiza, alegând un post de traducător. Firmele cu care vei colabora îţi vor trimite pe e-mail documentele care trebuie traduse. Cele mai căutate limbi străine pentru traducători sunt germana, rusa, engleza, spaniola şi italiana. Editori de ştiri. O cerinţă obligatorie pentru poziţia de editor de ştiri on-line este să ştii să lucrezi pe calculator. De asemenea, este necesar să ai acces la internet. Trebuie să cauţi ştiri proaspete atât pe site-urile româneşti, cât şi pe cele străine. Vei obţine peste 500 de lei pe lună, în funcţie de numărul ştirilor pe care le vei găsi. Se plătesc doar ştirile publicate. Cele vechi sau trimise de alţii, mai rapid, nu vor fi plătite. Editor. Îţi place să scrii? Un post de editor te-ar prinde de minune. Va trebuie să prelucrezi ştirile găsite de editorii de ştiri. Practic, un editor „traduce“ într-un limbaj care să fie înţeles de toată lumea ştirea găsită de editorul de ştiri. Ca să ocupi un astfel de post trebuie să cunoşti foarte bine Microsoft Office şi să ai acest program instalat în calculator deoarece firmele care oferă astfel de colaborări de obicei nu-ţi furnizează licenţa pentru el. Poţi câştiga între 500 şi 1.600 de lei. Helpdesk Support. Pentru acest job vei face mai întâi un training on-line şi apoi vei primi pe e-mail un document cu reguli şi proceduri de la compania cu care vei colabora. Tot ce vei avea de făcut este să citeşti email- uri şi să răspunzi la ele. Vei primi 3 lei pentru fiecare e-mail la care ai răspuns. Data entry. Dacă vei alege să lucrezi pe un post de data entry tot ce va trebui să faci este să introduci date în documente scanate, într-o aplicaţie web. Vei câştiga între 1 şi 3 lei, în funcţie de dificultate, pentru fiecare formular introdus corect. OFERTE > Data entry - Toate oraşele, Web Point Design. Salariu: un leu pentru fiecare formular introdus. E-mail: weba37@yahoo.com. > Traducători - Brăila, Braşov, Bucureşti, Iaşi, Oradea, Design Cosmica. Salariu: între 500 şi 1.500 de lei. E-mail: weba37@yahoo.com > Editori de ştiri - Toate oraşele, Web Point Design. Salariu: între 500 şi 1.500 de lei. E-mail: muncaacasa@gmail.com > Helpdesk Support - Bucureşti, Iaşi, Oradea, Design Cosmica. Salariu: 3 lei/e-mail. E-mail: muncaacasa@gmail.com. > Editor - Bucureşti, Design Cosmica. Salariu: între 500 şi 1.500 de lei. E-mail: muncaacasa@gmail.com.

Ne puteți urmări și pe Google News