Evenimentul Zilei > Monden > Șocant! Vedetă surprinsă într-o ipostază șocantă. Imaginile au stârnit revolta pe internet
Șocant! Vedetă surprinsă într-o ipostază șocantă. Imaginile au stârnit revolta pe internet

Șocant! Vedetă surprinsă într-o ipostază șocantă. Imaginile au stârnit revolta pe internet

A devenit cunoscută în anii 90 ca top model, sub numele de Jordan, iar mai apoi datorită numeroaselor operații estetice pe care și le-a făcut de-a lungul anilor. Katie Price, în vârstă de 41 de ani, șochează din nou.

Vedeta britanică se află în vacanță într-o stațiune luxoasă din Thailanda, iar felul în care a fost surprinsă de paparazzi a șocat o lume întreagă. Aceasta a fost fotografiată în compania unui uriaș de peste 100 de kilograme, cu care s-a pupat pe gură.

Bărbatul misterios care o sărută pe gură este nimeni altul decât fiul ei în vârstă de 17 ani, Harvey, care suferă de o formă de autism.

Bomba sexy voia să petreacă Anul Nou în compania lui Kris Boyson, dar planurile nu i-au ieșit cum ar fi vrut, iar tinerelul i-a dat papucii la sfârșitul lui 2019. Astfel, deoarece rezervarea era pentru două persoane, Katie l-a luat pe Harvey..

„Îl iubesc foarte mult, dorm lângă el în pat chiar dacă sforăie ca o locomotivă”, a declarat vedeta pentru The Sun. După publicarea fotografiilor „intime„ cu Harvey, Katie Price a fost criticată aspru, iar aceasta s-a apărat motivând că și „David Beckham se sărută pe gură cu fiii lui adolescenți”.