”S-a dispus încetarea serviciilor UBER pe raza municipiului Cluj-Napoca până la soluționarea dosarului pe fond care are ca obiect acțiune de constatare a concurenței neloiale. Această decizie nu este definitivă, dar este executorie”, a declarat avocatul Tania Maria Câmpan, potrivit stiridecluj.ro.

”Procedura pe care noi am urmat-o este procedura ordonanței președințiale, este o procedură specializată care se judecă cu celeritate și în baza ei se poate dispune temporar încetarea unor activități. Noi am solicitat încetarea efectelor și a serviciilor efectuate de Uber până la soluționarea dosarului pe fond”, a mai spus apărătorul taximetriștilor.

”Instanța de judecată a dispus astăzi 16.11.2016 încetarea furnizării serviciilor UBER pe raza municipiului Cluj-Napoca pana la soluționarea dosarului având ca obiect acțiunea de concurenta neloiala”, precizează taximetriștii.

”Am aflat din presa despre aceasta plangere. Uber este o aplicatie, o platforma digitala, nu ofera servicii de transport, ci le intermediaza intre cei care le solicita (pasageri) si cei care le ofera – soferi parteneri, care colaboreaza cu Uber transparent, prin entitati fiscale inregistrate. Vom ataca decizia, intre timp nu se schimba nimic. E ca si cum ai interzice unei platforme de rezervari online sa nu mai ofere servicii de cazare sau unui site de bilete de avion sa nu mai ofere servicii de zbor”, au precizat reprezentanții Uber, relatează bugetul.ro.