Evenimentul Zilei > Monden > Șoc în showbiz! Andreea Bălan și George Burcea, semne de împăcare? „Lucrurile încep…”
Șoc în showbiz! Andreea Bălan și George Burcea, semne de împăcare? „Lucrurile încep…”

Șoc în showbiz! Andreea Bălan și George Burcea, semne de împăcare? „Lucrurile încep…”

George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, a oferit un detaliu crucial, care arată că ar fi loc de împăcare între el și artistă.

La șase luni după divorțul cu cântec dintre Andreea Bălan și George Burcea, artista a început să iasă cu un nou bărbat, dar fostul ei soț încă se afișează cu vergheta la purtător.George Burcea s-a dat de gol cu o imagine pe care a postat-o luni pe conturile de socializare. Prietenii Andreei Bălan nu cred că acest lucru ar însemna o împăcare (foto jos).

„A văzut și Andreea și a fost surprinsă, nu se aștepta la așa ceva. Însă nu crede că gestul are vreo însemnătate. Între ei totul s-a terminat, iar George nu a făcut absolut niciun semn care să o trimită pe ea cu gândul la altceva. Comunică foarte puțin și strict pentru Ella și Clara.

Andreea nici nu vrea să se gândească prea mult la astfel de gesturi, pentru a nu se simți bulversată. Este mulțumită de George ca tată, din acest punct de vedere nu are ce să îi reproșeze. Lucrurile încep să se așeze, după o perioadă extrem de grea și este mai bine așa”, au declarant surse din anturajul artistei, pentru Impact.ro.

Tiberiu Argint, alături de căntăreață, în Vama Veche

Andreea Bălan și Tiberiu Argint formează de curând un cuplu, însă cei doi nu au făcut nicio declarație publică vizavi de acest aspect. Tiberiu Argint a transmis un mesaj cu subînțeles pe rețelele de socializare, la scurt timp după ce s-a aflat că el și Andreea Bălan formează un cuplu, notează cancan.ro.

Proaspătul amorez al artistei le-a dat tuturor de înțeles că este cum nu se poate mai fericit și a postat chiar și o fotografie cu el, pe contul său de Instagram, în care are un zâmbet de invidiat. „Viața este mai frumoasă atunci când râzi” a scris Tiberiu Argint, pe contul său de Instagram, în dreptul imaginii cu el, în care zâmbește larg.

În urmă cu două săptămâni, Andreea Bălan a fost surprinsă în stațiunea Vama Veche alături de un tânăr brunet pe nume Tiberiu Argint, în vârstă de 36 ani, director de vânzări la o companie daneză de lux, care proiectează și produce aparate audio, televizoare și telefoane.

Artista și noul iubit au fost surprinși de CANCAN.RO ca doi adolescenți îndrăgostiți weekend-ul trecut pe o plajă din Vama Veche, în public. Surse apropiate celor doi au mărturisit că idila dintre cântăreață și Tiberiu Argint, fratele unei prezentatoare de la TVR, ar fi început în urmă cu aproximativ o lună.